Collistar Men's Line

Voor alle mannen die hun huid belangrijk vinden heeft Collistar huidverzorging voor mannen in het assortiment. Heerlijk om de ruwe huid na het scheren weer te kunnen verzachten. Niet alleen je gezicht, maar ook de rest van je lichaam kun je een behandeling geven met bijvoorbeeld een lekkere showergel. Ben je benieuwd naar het aanbod van Collistar huidverzorging voor mannen? Kijk dan in de webshop van ParfumCenter!

Meer informatie

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Collistar anti rimpel mannen

Onder de Collistar huidverzorging vallen ook de Collistar anti rimpel producten voor mannen. Deze gaan de eerste tekenen van huidveroudering tegen en leveren extra energie aan de weefsels om zo vorming van rimpels te voorkomen. Het geeft de huid stevigheid en is een hele mooie aanvulling op je dagelijkse huidverzorging. Mannen worden alleen maar knapper wanneer ze ouder worden, de Collistar anti rimpel producten voor mannen kan het verschil maken voor jouw huid!

Collistar dagcrème mannen

Bij de Men’s Line gezichtsverzorging hoort natuurlijk Collistar dagcrème voor mannen. Deze fijne crème hydrateert en versterkt de huid intensief en beschermt hem tegen stralen van zonlicht. Vergeet naast de Collistar dagcrème voor mannen ook zeker niet de Men’s Line lichaamsverzorging. Hierbij kun je denken aan een ontharingscrème en moisturizer. Het ruime assortiment van Collistar en vele andere merken vind je bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.