Idro Attiva

De kracht van Idro Attiva komt naar voren in een lijn verzorgingsproducten met zorgvuldig geselecteerde vitamines en actieve ingrediënten.De natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld door de producten van Idro Attiva! Deze lijn voor de normale tot droge huid, voedt en hydrateert intensief. Je huid wordt zo zacht als fluweel, je straalt helemaal! Door het gebruik van deze heerlijk verzorgingslijn wordt je huid steviger,gladder en soepeler. De producten van Idro Attiva zijn scherp geprijsd te vinden in de webshop van ParfumCenter!

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Idro Attiva Collistar

Een fenomenaal onderdeel van de Collistar huidverzorging is de Idro Attiva lijn van Collistar. De verzorgingsproducten uit deze lijn geven de huid vocht, vitaliteit en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en droge lucht. Ben je op zoek naar een verzorgingslijn voor de rijpere huid? Dan is Collistar Perfecta Plus een hele goede keuze. Idro Attiva van Collistar en vele andere verzorgingsproducten zijn nu verkrijgbaar bij ParfumCenter!

Idro Attiva dagcrème

Huidverzorging begint 's ochtends met de Idro Attiva dagcrème. Deze zorgt ervoor dat je huid urenlang gehydrateerd blijft. Ben je benieuwd wat ParfumCenter je nog meer te bieden heeft? Kijk online eens naar de Collistar Pure Actives lijn. Deze zorgt ervoor dat je huid haar natuurlijke soepelheid weer terugkrijgt en is daardoor ook geschikt voor de rijpere huid. Welk huidtype je ook hebt, de Idro Attiva dagcrème is echt iets voor jou!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.