Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Pure Actives

Als gevolg van blootstelling aan zonlicht, vrije radicalen en andere invloeden verliest de huid zijn natuurlijke soepelheid. Met Collistar Pure Actives haalt u alle ingrediënten in huis voor een voelbaar jongere huid. 

Meer informatie
Pure Actives

27 artikel(en)

Glycolic acid helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, zodat de nieuwe cellen de kans krijgen om uw huid te herstellen. Ook kunt u kiezen voor Collistar Pure Actives Collagen dat de huid steviger en gladder maakt. Dit schoonheidsproduct is verkrijgbaar voor zowel het gezicht als uw decolleté en vergoot de elasticiteit van de huid. Collistar Pure Actives stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Collistar Pure Actives kopen

Betaalbare huidverzorgingsproducten vind je bij Parfumcenter online. In onze webwinkel kun je eenvoudig en voordelig Collistar Pure Actives kopen met een uiterts doeltreffende werking. Daarnaast vindt u ook hoogwaardige Collistar dagcrème en anti-verouderingsproducten zoals Collistar Anti Age in ons assortiment . Daarmee oogt uw huid jong en fris en straalt u als nooit tevoren. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod. Collistar Pure Actives kopen en andere verzorgingsproducten bestellen doet u bij Parfumcenter eenvoudig online. U profiteert daarmee van een snelle levering!