Pure Actives

Wil je je huid weer soepel en voelbaar jonger maken? Dan biedt de Pure Actives lijn uitkomst! Deze lijn bestaat uit verzorgingsproducten zoals capsules, crèmes en maskers. Deze zorgen ervoor dat je huid minder last heeft van schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld zonlicht. Je huid ziet en voelt er weer fris uit en je voelt je jong! ParfumCenter heeft de Pure Actives lijn voor een scherpe prijs in het assortiment, neem een kijkje in de webshop!

Meer informatie

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pure Actives Collagen

Je huid wordt steviger en gladder door het gebruik van Pure Actives Collagen. Je huid wordt omhult met een verderlicht laagje comfort, stevigheid en vitaliteit.Het vergroot namelijk de elasticiteit van de huid en maakt rimpels en andere oneffenheden minder zichtbaar. Voor de rijpere huid is dit dus echt een aanrader als aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Pure Actives Collagen is onderdeel van de Collistar huidverzorging en voor een scherpe prijs verkrijgbaar bij ParfumCenter!

Pure Actives Hyaluronic Acid

Ben je geïnteresseerd in de Pure Actives Hyaluronic Acid lijn? Dat is begrijpelijk want je kunt met de producten uit deze collectie genieten van langdurige hydratatie. Je hebt bij de Pure Actives Hyaluronic Acid lijn de keuze uit een aquagel, patches of druppels. Wat werkt voor jou is natuurlijk erg persoonlijk. De aquagel biedt een liftend effect, de patches bestrijden rimpels en expressielijnen en de druppels stimuleren de celstofwisseling van de huid. De Pure Actives Hyaluronic Acid lijn is onderdeel van ons assortiment!

Pure Actives aanbieding

Houd onze website in de gaten voor de Pure Actives aanbieding. Zo kun je voordelig kiezen voor bijvoorbeeld:

Deze collecties doen wonderen voor de rijpere huid. Het voordeel van de Glycolic Acid lijn is bijvoorbeeld dat het natuurlijk evenwicht van de huid hersteld wordt. Ontdek nu zelf de Pure Actives aanbieding!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.