Collagen

Wil je de huid van je gezicht extra ondersteunen? Kies dan voor Pure Actives Collagen, deze lijn werkt verstevigend en actief tegen huidveroudering en is verkrijgbaar bij ParfumCenter! Het natuurlijk evenwicht van de huid wordt optimaal hersteld en de elasticiteit wordt verbeterd. Het resultaat is vaak al te zien na de eerste paar keer dat je één van de producten gebruikt. Ontdek Pure Actives Collagen nu bij ParfumCenter!

Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pure Actives Collagen anti-wrinkle

Wil je weten waar de Collistar huidverzorging lijn nog meer uit bestaat? Je kan onder andere kiezen voor de Pure Actives Collagen anti-wrinkle cream. Deze anti-rimpel crème geeft de huid extra voeding en comfort. Ook kunnen de Collistar Pure Actives huidverzorgingsproducten zorgen voor een voelbaar jongere huid. Heb je je zinnen gezet op de Pure Actives Collagen anti-wrinkle cream? Bestel dan eenvoudig en snel bij ParfumCenter!

Pure Actives Collagen gezichtscrème

Ben je toe aan iets nieuws op het gebied van je dagelijkse huidverzorging? Kies dan voor de Pure Actives Collagen gezichtscrème, echt een weldaad voor je huid. Je ziet er jonger en frisser uit en straalt helemaal. Ook een aanrader is de Collistar Pure Actives Elastin die naast huidveroudering ook schade van buitenaf tegen gaat. In de webshop van ParfumCenter bestel je gemakkelijk de Pure Actives Collagen gezichtscrème, geniet ervan!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.