Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana parfum

Houd je van karaktervolle, uitnodigende aroma’s met een mediterrane twist? Dan is het Dolce & Gabbana parfum iets voor jou. Het Italiaanse Dolce & Gabbana is opgericht in 1982 en brengt sinds 1992 succesvol dames en herenparfums op de markt. Het duo heeft zich toegelegd op zowel exclusieve als moderne, hippe uitvoeringen van hun parfums. In de collectie van ParfumCenter vind je naast Dolce & Gabbana parfum voor hem en haar ook huidverzorgingsproducten en geschenksets.

Meer informatie
Dolce Gabbana

74 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dolce & Gabbana parfum dames

Dolce & Gabbana Pour Femme is een van de succesvolste parfums van het Italiaanse duo. In onze collectie Dolce & Gabbana parfum dames vind je dit zachte, florale parfum in verschillende hoeveelheden. En niet alleen deze topgeur, maar ook het minstens zo populaire Light Blue vind je in ons aanbod terug. Wil je weten welke andere Dolce & Gabbana toppers we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons hele assortiment Dolce & Gabbana parfum dames.

Dolce & Gabbana parfum heren

Ook de herenaroma’s zijn goed vertegenwoordigd bij ParfumCenter. In ons Dolce & Gabbana parfum heren aanbod vind je vanzelfsprekend de mannelijke variant van Light Blue. Daarnaast hebben we ook het bekende The One in ons assortiment. Dit is een geur uit 2008, op de markt gebracht als ‘uomo’, een klassieke herengeur. “Het type parfum waar alle vrouwen dol op zijn,” aldus Stefano Gabbana.

Zowel de Dolce & Gabbana parfum heren als de parfums voor vrouwen zijn bij ParfumCenter voordelig geprijsd. Je bestelt ze eenvoudig online waarna ze zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd.

Dolce & Gabbana The One

Dit bijzondere parfum genaamd Dolce & Gabbana The One is verkrijgbaar in onze webshop. Deze lijn is gecreëerd voor een uitzonderlijke vrouw die meteen de aandacht trekt. In dezelfde Dolce & Gabbana The One lijn vind je ook L'eau The One. Een interessant alternatief voor als je een keer wilt variëren in je parfum.En naast eau de parfum bieden we ook showergel en bodylotion van The One.

Dolce & Gabbana Light Blue

Ga voor een lichter aroma met Dolce & Gabbana Light Blue. Liever een parfum dat wat sterker is en een duidelijker accent achterlaat? Ontdek dan andere eau de parfums uit onze collectie zoals het klassieke Dolce & Gabbana pour Femme. Daar tegenover staat Dolce & Gabbana The One, dit luchtje biedt je de zachtheid en warme tonen van vanille waardoor het een wat sterker, vrouwelijk parfum wordt. Deze parfums lenen zich voor speciale gelegenheden en dienen als een mooie afwisseling op je Dolce & Gabbana Light Blue parfum.

Dolce & Gabbana aanbieding

Wat ontzettend fijn, ParfumCenter heeft een Dolce & Gabbana aanbieding! Zo kun je genieten van heerlijke geuren voor een scherpe prijs. Heb je een luchtje voor een man of een vrouw op het oog? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, ParfumCenter heeft het! Geniet van de luxe en kwaliteit die Dolce & Gabbana je biedt. Profiteer van onze Dolce & Gabbana aanbieding en maak je keuze bij ParfumCenter!

Veelgestelde vragen

Waarom Dolce & Gabbana parfum?

De parfumeurs van Dolce & Gabbana parfums zijn niet bang om enigszins excentriek te zijn met hun luxe geuren en staan graag in het centrum van de belangstelling. De Italiaanse cultuur wordt weerspiegeld door Dolce & Gabbana parfum: hartstochtelijk, zelfverzekerd, spontaan en een beetje mysterieus. Je vindt de glamour van de catwalk terug in de sensuele geuren.

Uit welk land komt Dolce & Gabbana parfum?

Dolce & Gabbana parfum komt uit Italië, de warme zomers vormen de inspiratie voor vele parfums. De flora in dit land is één van de rijkste van Europa, en dit ruik je ook zeker in de Dolce & Gabbana parfums. De Siciliaanse cultuur is de belangrijkste stijl en identiteit van Dolce & Gabbana. De commercial voor de eerste vrouwengeur liep jarenlang in Italië en is gemaakt door regisseur Giuseppe Tornatore, die met eerder werk de Oscar voor beste buitenlandse film won.

Welke Dolce & Gabbana parfums zijn het populairste?

Light Blue, Pour Femme, Light Blue Pour Homme en Pour Homme zijn gewilde Dolce & Gabbana parfums. Light Blue heeft frisse, sprankelende elementen en Pour Femme verrast door het zachte, vrouwelijke karakter. Light Blue Pour Homme heeft een grote schare fans omdat dit parfum mediterrane lichtheid, sterke mannelijkheid en natuurlijke aantrekkelijkheid uitdrukt. Pour Homme is een exotisch Dolce & Gabbana parfum met een vleugje tabak.

Waarom Dolce & Gabbana parfum kopen bij ParfumCenter?

Onze collectie is bijzonder scherp geprijsd zodat je de beste Dolce & Gabbana parfums voordelig in huis haalt. Daarnaast hebben wij ook altijd speciale aanbiedingen die regelmatig vernieuwd worden. Je vindt jouw favoriete Dolce & Gabbana parfum in ons ruime assortiment. Al onze prijzen zijn onder de adviesprijs en jij profiteer van een snelle levering! Bovendien zijn onze parfums altijd 100% origineel en worden ze geleverd in de originele verpakking.