Light Blue

D_G_2

Neem een vleugje zomer met je mee met het sprankelende, frisse Dolce & Gabbana Light Blue. Dit heerlijk eau de toilette haalt met aroma’s van limoen en cederhout helemaal de sfeer van het  Middellandse Zee- gebied naar boven.

dolce_gabbana_light_blue_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dolce & Gabbana Light Blue is een parfum van de hand van parfumeur Olivier Cresp. Het is een licht, fris eau de toilette dat niet alleen in de zomer maar ook in de andere seizoenen een subtiel en stijlvol accent geeft.

Dolce & Gabbana Light Blue woman

De vrouwelijke editie van dit parfum, Dolce & Gabbana Light Blue woman, is vooral opgebouwd uit florale en fruitige aroma’s. De basis bestaat uit ceder, musk en amber terwijl het hart is opgebouwd uit bloemengeuren van jasmijn en rozen. De topnoten van citroen, appel en akkerklokje geven Dolce & Gabbana Light Blue woman het frisse, fruitige accent. Een luchtig eau de toilette, geschikt voor bijvoorbeeld na het sporten of een casual feestje.

Dolce & Gabbana Light Blue parfum

Het Dolce & Gabbana Light Blue parfum is een van de lichtere aroma’s uit de stal van Dolce & Gabbana. Zoekt u een parfum dat wat sterker is en een duidelijker accent biedt? Kijk dan eens bij andere eau de parfums uit onze collectie zoals het klassieke Dolce & Gabbana pour Femme. Ook het warme, vanilleachtige Dolce & Gabbana The One is een wat sterker, vrouwelijk parfum. Deze parfums lenen zich voor speciale gelegenheden en geven daarmee een mooie afwisseling op uw Dolce & Gabbana Light Blue parfum.

Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml

U vindt Dolce & Gabbana Light Blue in verschillende formaten bij ParfumCenter. Wilt u dit eau de toilette combineren met andere parfums, dan is de Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml iets voor u. Dit is een kleine hoeveelheid eau de toilette, gevat in een strak vormgegeven flacon van wit matglas met een dop in zilver en blauw.
U koopt Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml of zijn grotere broers eenvoudig in onze webwinkel. Betaal gemakkelijk en veilig met bijvoorbeeld iDeal of Creditcard. Uw bestelling wordt altijd snel én verzekerd verzonden.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.