The One

D_G_2

The One eau de parfum, de bestseller onder de D&G geuren.Wie van een parfum met een uitnodigend, sensueel karakter houdt zit met Dolce & Gabbana The One Woman helemaal goed. Dit bijzondere, warme parfum heeft een samenstelling van florale en fruitige noten, en benadrukt je vrouwelijkheid.

 

 

 

 

dolce_gabbana_the_one_parfumcenter_banner_1
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De topnoten zijn fruitig met onder andere mandarijn, perzik en lychee. Het hart bestaat uit florale noten als jasmijn, lelietje-van-dalen en witte lelie. De basis van Dolce & Gabbana The One woman bestaat uit accenten van amber, musk en vanille. De The One collectie werd in 2006 geïntroduceerd en is nog steeds een van de populairste vrouwenparfums van Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana The One Woman 50 ml

Dit bijzondere parfum is verkrijgbaar in inhoudsmaten, 30ml , 50ml en 75ml.  De flacon van deze exclusieve geur is zeer stijlvol en minimalistisch met een strak design en gouden dop, in de vormgeving van de bijzondere verpakking is het goud verder verwerkt.

Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml

Bent u een liefhebber van dit parfum, dan kunt u ook een grotere flacon overwegen. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld ook een Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml. Dit parfum wordt aangeboden als een goudkleurige vloeistof in een hoekige flacon van helder glas. Ook de dop is goudkleurig. Zowel de verpakking als het parfum stralen elegantie en luxe uit.
Wilt u Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml of een van onze andere parfums bestellen? Bij ParfumCenter doet u dat eenvoudig online. Wij verzekeren het parfum bij verzending tegen schade onderweg zodat u uw aankoop snel in topconditie in huis heeft.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.