Clinique

Clinique

Na het lezen van een artikel over het belang van huidbehandelingsroutine in het Amerikaanse magazine Vogue,in 1967 geschreven door "beauty"-auteur Carol Phillips in samenwerking met Dr. Norman Orentreich,bracht Evelyn Lauder dit onder de aandacht van haar schoonmoeder Estee Lauder.Phillips en Dr. Orentreich zijn beide gerekruteerd om het merk op te richten en in 1968 had Clinique de première van 's werelds eerste allergie geteste,dermatoloog gedreven cosmeticalijn.Bekende allergenen worden vermeden,elk product wordt 12 keer getest op allergische reacties bij 600 personen,met een standaard van nul reacties. Het meest opmerkelijke van Clinique is haar 3-stappen-systeem.De productcombinatie is afhankelijk van het huidtype van de gebruiker.Het uitgangspunt achter de Clinique methode is het handhaven van hygiëne en netheid als het fundament van de zorg voor alle huidcondities.
Meer informatie

32 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

32 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In de uitgebreide verzorgingslijn van Clinique vindt u diverse huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypen. Clinique heeft speciaal voor elke huidtype haar eigen verzorgingslijn. Vindt het verzorgingsproduct wat bij u past door te selecteren op uw huidtype met producten speciaal voor de droge, vette, normale, gemengde en gevoelige huid. In onze online parfumerie vindt u onder andere voedende crèmes, verzorgende reinigingsproducten en huidverjongende producten van Clinique.

De verzorgingsproducten van Clinique zijn in onze webshop voordelig en eenvoudig online te bestellen. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd origineel. Bestel uw favoriete verzorgingsproduct van Clinique online en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje(s).