Clarins huidverzorging

Wilt u alleen de beste verzorging voor uw huid? Dan is Clarins huidverzorging een uitstekende keuze. Het Franse Clarins is gespecialiseerd in cosmetica, parfums en staat met name bekend om de huidverzorgingsproducten. Het familiebedrijf werd in 1954 opgericht door de medicijnen student Jacques Courtin-Clarins. Met behulp van plantaardige producten ontwikkelt het bedrijf sinds 1957 luxe verzorgingsproducten die geschikt zijn voor elk type huid. De zuivere plantaardige bestanddelen brengen uw huid in optimale conditie en laat deze stralen. Alle Clarins huidverzorging wordt uitvoerig dermatologisch getest zodat u verzekerd bent van huidproducten die de gezondheid van uw huid naar een hoger niveau tillen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5905 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5905 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Clarins huidverzorging dagcrème

Heeft u een droge huid na het douchen en heeft deze behoefte aan een vocht inbrengende crème? Bij ParfumCenter vindt u de exclusieve Clarins huidverzorging dagcrème die uw huid weer aangenaam soepel laten voelen. Water kan de huid uitdrogen waardoor het trekkerig aanvoelt. Een dagcrème is hierdoor de geschikte oplossing! Clarins biedt dagcrèmes die niet alleen de huid hydrateren, ze verzorgen en bieden bovendien bescherming tegen Uv-stralen. Hierdoor ziet uw huid er niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn er stralend uit. Uw Clarins huidverzorging dagcrème brengt u aan op een grondig gereinigde huid voor een optimale werking. Bekijk Clarins reiniging van ParfumCenter voor bijbehorende reinigingsproducten!

 

Clarins huidverzorging kopen

In onze online winkel kunt u voordelig originele Clarins huidverzorging kopen. Naast het feit dat we altijd lage prijzen hanteren voor onze producten, vindt u bij ons ook regelmatig scherpe aanbiedingen op onze luxe huidverzorging. Verwen uw huid eens in de zoveel tijd met een pure Clarins olie gemaakt van 100% pure plantenextracten. Rozenhout, geranium en lotus extract verfijnen de huidstructuur en de fijne lijntjes worden geminimaliseerd. Breng het aan met ronddraaiende bewegingen en geniet volop van een korte massage! Clarins huidverzorging kopen doet u bij ParfumCenter voor een fractie van de originele prijs!