Dagcreme droge huid

Heeft u te maken met een gevoelige, droge of vochtarme huid? Vaak is een tekort aan vocht en vet de oorzaak waardoor de huid barrière wordt verstoord. Het is daarom van belang dat u kiest voor een gerichte dagcreme droge huid die uw huid intens voedt. In ons assortiment vindt u diverse rijke dagcrèmes van merken als Biotherm en Collistar die speciaal zijn ontwikkeld om de droge huid de ondersteuning te bieden die deze nodig heeft. U heeft bij ons de ruime keuze uit hydraterende, beschermende, anti-verouderende en verstevigende dagcreme droge huid die uw huid weer laten stralen! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

142 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

142 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dagcreme extreem droge huid

Een extreem droge huid is vaak te herkennen aan schilfervorming, kloofjes en ruwe, geïrriteerde rode plekjes. Ook voelt een extreem droge huid vaak gespannen en onregelmatig aan. Het is daarom van belang om de huid te verzachten en de vochtigheidsgraad te herstellen met een speciaal ontwikkelde dagcreme extreem droge huid. Vaak ontstaat een zeer droge huid door de verkeerde verzorging, maar ook erfelijke aanleg speelt een rol. Door de juiste producten te gebruiken, zoals een dagcreme extreem droge huid, kunnen deze klachten vaak goed onder controle worden gehouden. Ga voor een zachtere, gladdere uitstraling en een soepele huid met speciale dagcreme extreem droge huid uit ons online assortiment!

 

Dagcreme droge gevoelige huid

Naast een droge huid kunt u ook te maken hebben van een droge gevoelige huid, waarvoor wij speciale dagcreme droge gevoelige huid van diverse topmerken in het assortiment hebben. Deze vult het vochttekort aan en heeft een basis van 100% natuurlijke extracten, waardoor de huid er frisser en gezonder uitziet en zachter aanvoelt. Naast een goede dagcreme vindt u in ons complete huidverzorgingsassortiment diverse reinigingsproducten voor een milde en grondige reiniging van de gevoelige en droge huid. Wanneer u uw gevoelige huid extra wilt verwennen, vindt u bij ons diverse serums en oliën die de gevoelige huid kalmeren en verzachten! Koop dagcreme droge gevoelige huid voor een stralende en zijdezachte huid online bij ParfumCenter.