Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gisada Uomo 50ml eau de toilette spray

46% korting

Gisada Uomo 50ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 89,00

Normale prijs: € 55,95

Speciale prijs: € 47,95

  • In voorraad

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Gisada Uomo 50ml eau de toilette spray

Amber is licht houtachtig en droog, maar ook balsamico-zoet; in olfactorische termen is het een broertje van tabak. Zijn geur is aards en warm. Het verleent dit parfum zijn fluweelzachte karakter. Dit komt overeen met de oriëntaalse houtnoot die de creativiteit en de verbeelding stimuleert.

Het meest kostbare aspect van dit Gisada parfum is de pikante, houtachtige geur die aan een frisse bries doet denken. Gisada Uomo is fijnmazig en geaccentueerd met sprankelende Italiaanse citroen. Daarnaast vullen honingachtige labdanum en kruidige wisteria-roos elkaar aan om een sterke basis te vormen. Een vleugje roos wordt gevolgd door de zachtheid van diepgroen mos en de temperamentvolle en verkwikkende geur van koffie. Het wrange, mannelijke karakter van suède en het licht dierlijke karakter van agarhout ronden deze elementen perfect af.

Top : Frisse, zonnige Italiaanse citroen, met gedroogde abrikozen. Afgerond met weelderige Davana.
Hart : Edel cederhout gecombineerd met aromatische blauwe regen. Met een vleugje mannelijke roos erbij, omgeven door honingachtige labdanum.
Basis : Sterke amber-harmonie samen met natuurlijke ambergris als een vloeiende druppel chocolade. Ingelegd op sterk mos, afgerond door suède en, als hoogtepunt, verfijnd met licht dierlijk agarhout (oud).
Meer informatie