Etat Libre D’Orange heren

Parfum is dood, leve het parfum! Dit is het motto van Etat Libre d'Orange om de wereld van het mannenparfum te revolutioneren. Eindelijk bevrijd van de censuur, hebben deze laatsten in Etat Libre d'Orange een subversief en speels expressieterrein gevonden om hun fantasieën in geuren uit te drukken in plaats van in marketingconcepten. Tussen zachte, zoete of kruidige geuren concurreren de Etat Libre d'Orange parfums in originaliteit.

etat_libre_d_orange_banner_parfumcenter2
Meer informatie

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Etat Libre d'Orange ("Vrijstaat Oranje") is een Frans parfumhuis dat in 2006 door Etienne de Swardt werd opgericht. Onder het motto "Le parfum est mort, vive le parfum!" ("Parfum is dood, leve het parfum!") heeft het huis snel een reputatie opgebouwd door zijn gedurfde en ongewone composities met controversiële namen en beelden.

Etienne de Swardt werd in Zuid-Afrika geboren en trok naar Parijs, waar hij aan projecten voor Givenchy werkte. Hij begon Etat Libre d'Orange om los te komen van de eisen van de traditionele parfumindustrie en de moderne taboes. De geuren van Etat Libre d'Orange vieren seksualiteit en erotiek met hun aroma's, hun titels en hun afbeeldingen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.