Comme des Garcons heren

Een echte man verliest nooit zijn wilde haren en houdt altijd iets van een kwajongen. Dat is de boodschap die u uitstraalt met een Comme des Garçons heren parfum. De Japanse oprichter van het gelijknamige avant-garde modemerk heeft een voorkeur voor anti-fashion. Dit ziet u terug in het brutale ontwerp van de flacon: pure eenvoud zonder franje en toch heel elegant. Een Comme des Garçons heren parfum past bij de man die het complexe leven van een metropool omarmt en op een voetstuk plaatst. Ook de geuren zelf zijn onconventioneel en lichtelijk excentriek.

comme_des_gar_ons_amazingreen_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comme des Garçons heren parfum Wonderwood

Houdt u van een sensuele geur die verwarring sticht? Dan overtreft het Comme des Garçons heren parfum met de naam Wonderwood uw stoutste verwachtingen. Met deze creatie wordt het traditionele concept van een houtachtige geur volledig op zijn kop gezet. Bij de meeste geuren domineren er hooguit 2 à 3 houtgeuren, maar niet in dit Comme des Garçons heren parfum. Wonderwood presenteert u een overkill aan aroma’s die aan hout doen denken. De kruidige topnoot met peper bergamot, wierook en nootmuskaat zorgt voor een schaamteloze finishing touch. En de geur zelf? Die ruikt gewoon heerlijk en is bij ParfumCenter bovendien scherp geprijsd!

Comme des Garçons heren parfum Black Pepper

Mysterieuze parfums prikkelen zowel de drager als de omstanders. Comme des Garçons heren parfum uit de Black Pepper serie heeft een krachtig maar ondoorgrondelijk karakter. Door de raadselachtige mix van exotische ingrediënten is dit parfum voor heren ook geschikt als parfum voor dames. Toch is het effect van Comme des Garçons heren parfum uit onze Black Pepper collectie bij man en vrouw helemaal anders. Door deze geur laat u zien dat u sterk in uw schoenen staat!

Comme des Garçons heren parfum Floriental

Creativiteit kent geen grenzen bij de parfumeurs van een Comme des Garçons heren parfum. U krijgt direct een idee waar het bij deze exclusieve geur eigenlijk omgaat. Floriental is een florale geur die is geïnspireerd op de schoonheid van de cistus bloem. De bloem zelf heeft geen geur, maar het bladgroen legt de basis voor de heerlijk geurende etherische olie labdanum. Het Comme des Garçons heren parfum uit de Floriental serie is zonder meer een bloemige geur, maar niet zoals u zou verwachten. De melange van roze, peper, pruimen, wierook, labdanum, sandelhout en vetiver aroma’s kan namelijk zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Krijgt u niet genoeg van de tegendraadse creaties van dit excentrieke merk? Bekijk dan onze complete collectie Comme des Garçons parfum!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.