Burberry heren

Niets is zo Brits als de gentleman die netjes gekleed gaat en zichzelf altijd onder controle heeft. Een stijlvol Burberry parfum sluit perfect aan bij deze beschrijving. Direct na de introductie in 1924 werd het camelkleurige patroon met witte en rode strepen gezien als hét icoon voor het merk. Bij het parfum voor heren uit de series Brit en London siert de ruit zelfs de buitenzijde van de flacon. Alle flacons hebben een elegante design met een Brits karakter. Less is more: strak modern en zonder overbodige details, net als de geuren zelf!

Burberry_Weekend_for_Men_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Burberry Londen parfum heren

De Engelse hoofdstad is een melting pot van traditie en moderniteit. Beide krijgen hun stem in het Burberry London parfum voor heren. De excentrieke flacon met een geruit jasje van stof springt er direct uit. Deze geur is bedoeld voor zelfbewuste mannen die niet bang zijn om de gebaande paden te verlaten voor een nieuw avontuur. Door de toevoeging van kruidige aroma’s heeft Burberry Londen parfum voor heren een duidelijk oriëntaals karakter. De frisse topnoten met bergamot en een vleugje zwarte peper benadrukken verfijning en zelfvertrouwen. Kortom, Burberry London for Men bevat alle ingrediënten waar een iconisch parfum voor heren om vraagt.

Burberry parfum heren sale

Bij ParfumCenter bestelt u uw geuren voordelig online. Daarom zit u in onze webshop altijd goed wanneer u op zoek bent naar een Burberry parfum voor heren for sale. Wij hebben diverse series die in flacons van 30, 50 of 100 ml verkrijgbaar zijn, zoals:

Niets is zo persoonlijk als een geur. Daarom kunt u naast een Burberry parfum voor heren uit onze sale collectie afdeling ook Burberry parfum voor dames bestellen. Daarmee kunt u uw partner of een goede vriendin laten zien hoe goed u haar kent!

Burberry parfum heren kopen

Geuren maken de gentleman! Door een Burberry parfum voor heren te kopen maakt u een duidelijk statement. De stijlvolle flacons zijn door het elegante design ook een schitterende decoratie. Het bijpassende parfum heeft altijd een gebalanceerde compositie met een authentieke uitstraling. Met deze geuren van succes mag u gezien worden. Wanneer u ervoor kiest om Burberry parfum voor heren te kopen bij ParfumCenter, profiteert u van een snelle levering in de originele flacon.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.