Chanel heren

Haute couture, prêt-à-porter, cosmetica én parfum. Chanel weet op elk gebied een statement te maken. Met een Chanel parfum voor heren kunt u dit zelf ook doen. Elke dag weer opnieuw! Met de mannelijke geuren van dit wereldberoemde merk weet u uw eigen lot te bepalen en uzelf te hullen in een aantrekkelijke wolk van mysterie. Uw aantrekkingskracht en allure worden versterkt met de geurnoten van ieder parfum. Stap in de wereld van Chanel met uw favoriete parfum voor heren!

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chanel parfum heren Egoiste

Zoekt u een klassieke geur die uw mannelijkheid weergeeft? Het Chanel parfum voor heren Egoiste doet dit als geen ander. De kruidige noten van koriander en kaneel combineren naadloos met stoere leerakkoorden en houttonen zoals mahonie en sandelhout. Het Chanel parfum voor heren Egoiste heeft een sensueel en oriëntaals karakter.

In de modewereld heeft Chanel naam gemaakt met haar elegante ontwerpen, maar met de iconische Chanel N°5 is er een symbool voor goede smaak in de wereld van parfum. Dit Chanel dames parfum is al sinds zijn introductie in 1921 één van ‘s werelds best verkochte geuren.

Chanel parfum heren Blue de Chanel

Wat is begonnen met een verfijnd en eigentijds eau de toilette, is uitgebreid met een intens Chanel parfum voor heren. Blue de Chanel eau de parfum bouwt hierop verder en weet grenzen los te laten. De samenstelling van het parfum onthult de geest van een man die zijn eigen lot kiest. Bent u net zo vastberaden en onafhankelijk? Dan is het Chanel parfum voor heren Blue de Chanel gemaakt voor u! Ook voor een ander Chanel parfum bent u natuurlijk aan het juiste adres bij ParfumCenter.

Chanel parfum heren Allure Homme

U heeft natuurlijk uw eigen charisma, maar met het Chanel parfum voor heren Allure Homme weet u dit zonder twijfel vastberaden over te brengen. De harmonieuze en evenwichtige geurnoten van dit parfum komen onder andere voort uit:

  • ✓ Frisse bergamot
  • ✓ Intens vetiver
  • ✓ Verwarmende tonkaboon
  • ✓ Sensuele peper

Wilt u naast het Chanel parfum voor heren Allure Homme, dat geschikt is om de hele dag door te dragen, een parfum waarmee u de avond verovert? ParfumCenter heeft een uitgebreid assortiment met parfum voor heren. Maar ook Chanel make-up vindt u in ons brede aanbod. Perfect om eens cadeau te doen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.