Dunhill heren

Nergens ter wereld is een gentleman zo verfijnd als in Groot-Brittanië. Het Dunhill parfum past perfect in de Engels traditie waarin klasse getoond mag worden. De luxe lederwaren, schrijfwaren, aanstekers en uurwerken van Dunhill zijn ontworpen voor de zelfverzekerde man die niet bang is om excentriek te worden gevonden. De flacons van de parfums hebben een strakke vorm met sierlijke details. Verschil mag en moet er zijn, aldus ParfumCenter. In onze webshop kunt u uw Dunhill parfum eenvoudig online bestellen!

dunhill_icon_racing_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dunhill parfum heren

Het stijlvolle design van de flacon toont wat een Dunhill parfum voor heren zo bijzonder maakt. De buitenkant is een sieraad en de inhoud is de geur van succes en verfijning. Desire Red Extreme staat voor zwoele sensualiteit. In het spel van lust en verleiding mag een vleugje geheimzinnigheid niet ontbreken. Hiervoor zorgen de verfijnde aroma’s van patchouli, salie en saffraan die terugkomen in de top, hart en basisnoten van deze overheerlijke geurcreatie van Dunhill. Dit parfum voor heren staat garant voor succes!

Dunhill parfum Icon

Perfectie schuilt in de details. Dat is de succesformule van het door Carlos Benaim gecreëerde Dunhill parfum met de naam Icon. Deze meesterparfumeur is uitgegaan van de gedachte dat natuurlijke expressie de meest verheven vorm van verfijning is. Het Dunhill parfum van de Icon editie heeft een heerlijke, ongedwongen basis van leer, eikenmos en iris. De pittige en kruidige toevoegingen van zwarte peper en kardemom laten zien dat u zelfverzekerd in het leven staat. De geuren van Dunhill kunnen probleemloos wedijveren met het excentrieke Tom Ford Parfum, dat u eveneens voordelig bij Parfumcenter kunt bestellen! Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.