Bottega Veneta heren

In de eenvoud toont zich de meester, luidt een bekend gezegd. Het Bottega Veneta parfum voor heren maakt deze belofte meer dan waar. Bottega Veneta is een chic modehuis dat op ambachtelijke wijze kleding en elegante sieraden maakt. Ook de geurcreaties zijn met het grootst mogelijke vakmanschap samengesteld. Een Bottega Veneta parfum voor heren is soepel en verfijnd maar ook krachtig. De diverse parfums passen bij de zelfverzekerde man die niet bang is om zijn persoonlijkheid te laten spreken.

Bottega_Veneta_Illusione_for_Him_Parfumcenter
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bottega Veneta parfum heren pour Homme

Het sensuele Bottega Veneta parfum voor heren uit de Pour Homme collectie is krachtig en gebalanceerd. Deze houtachtige geur opent met intense topnoten van cederblad en kardemom. Het kruidige hart met noten van piment en dennenhars is kalm en energiek en rust op een sensuele basis van lederakkoorden en tonkaboon. Daarmee is het Bottega parfum voor heren uit de Pour Homme serie zeer geschikt voor chique gelegenheden waarin de man graag zelfverzekerd voor de dag wil komen. speciaal voor sprankelende zomerdagen heeft ParfumCenter ook een frissere eau de toilette uitvoering van dit Bottega Veneta parfum!

Bottega Veneta parfum heren kopen

ParfumCenter is het voordelige online adres om uw Bottega Veneta parfum voor heren te kopen. In ons ruime assortiment vindt u diverse collecties van dit exclusieve merk zoals Essence Aromatique en Pour Homme. Al onze geuren zijn scherp geprijsd en worden geleverd in de originele designverpakking. De flacons zijn elegant vormgegeven met strakke maar sierlijke lijnen. Bij ParfumCenter kunt u niet alleen eenvoudig Bottega Veneta parfum voor heren kopen, maar ook Bottega Veneta parfum voor dames bestellen. Verder hebben wij diverse geschenksets voor bijzondere gelegenheden. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.