Azzaro heren

Modeontwerper Loris Azzaro hield van schoonheid en het goede leven. Elk Azzaro parfum bruist van de levenskracht en is speciaal ontworpen voor de man die graag in weelde leeft. De flacons van de diverse geuren zijn met stijl vormgegeven: eenvoudig maar met gevoel voor stijl en finesse. Voor zelfverzekerde heren is een Azzaro parfum de logische keuze. De diverse geurcreaties hebben een houtachtige basis die kracht uitstraalt en in de hart- en topnoten subtiel wordt aangevuld. Bij ParfumCenter bestelt u uw Azzaro parfum voordelig online!

azzaro_the_most_wanted_intense_slider_2023_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Azzaro parfum Homme

Met een opgewekt en tegelijk sensueel karakter is het Azzaro parfum Pour Homme op het lijf geschreven van de avontuurlijke man. Deze geur opent met de verfrissende aroma’s van lavendel, citroen en basilicum. In het hart ontvouwt zich een echte groene geur met kruidige toetsen van kardemom en jeneverbes. Leder, eikenmos en musk geven Azzaro parfum Pour Homme een krachtige mannelijke basis. Azzaro voert u mee naar een betoverende wereld waarin alles vanzelfsprekend lijkt, maar tegelijk oneindig complex en mysterieus.

Azzaro parfum man

Bij ParfumCenter vindt u eenvoudig een Azzaro herenparfum dat past bij uw persoonlijkheid. De diverse geuren hebben een mediterraan karakter, waarin de frisse wind van zon, zee en strand tastbaar is. In het Azzaro parfum voor de man herkent u duidelijk de signatuur van de oprichter van het gelijknamige modehuis. Hij was de zoon van Siciliaanse ouders, werd geboren in Tunesië en droeg zowel de Italiaanse als de Franse nationaliteit. Toeval of niet, alle bovengenoemde landen grenzen aan de Middellandse Zee!

Azzaro parfum Wanted

Gevaar is vanouds iets waar mensen bang voor zijn, maar dat tegelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk is. Beter is het Azzaro parfum Wanted niet te omschrijven. De tekst Wanted vindt u ook terug in de opsporingsberichten in de Verenigde Staten. Maar meer nog dan de naam spreekt de flacon boekdelen. Deze heeft namelijk de vorm van de cilinder van de revolver, het geliefde wapen van de klassieke western. Durft u Azzaro parfum Wanted te dragen en u zelf zowel geliefd als gevreesd te maken? Bij ParfumCenter kunt u dit stoere heren parfum eenvoudig online bestellen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.