Prada heren

Houdt u van weelderigheid en is kwaliteit voor u belangrijk? Het welbekende merk Prada met zijn parfum voor heren is past perfect bij deze beschrijving. Het begon allemaal in 1913, toen het luxe merk werd opgericht door Mario Prada. In 2003 bracht het Italiaanse modehuis voor het eerst een set exclusieve ambachtelijke parfums uit die in de Prada-boutiques aangeboden werd. Met een Prada parfum voor heren wordt u met uw viriliteit geprezen als een echte god!

prada_luna_rossa_carbon_parfumcenter_banner
Meer informatie

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada parfum heren L'Homme

Dit parfum staat als een huis en is zo fris als schone lucht. De moderne en charismatische man wordt geprezen dankzij het Prada parfum voor heren: L'Homme. Zoals de naam al zegt is deze krachtige geur de weerspiegeling van ruwe mannelijkheid. Bovendien is bij ParfumCenter de collectie Prada parfum voor heren nog eens verrijkt met de oriëntaalse L'Homme Intense serie. Het doel van deze geur en de ondoorzichtige fles is om meer van het veelzijdige karakter van de Prada man op te roepen. Tevens is het een geur van paren. Dubbelspel is onvermijdelijk samen met La Femme Prada parfum voor dames!

Prada parfum heren Luna Rossa

Ga voor de overwinning met het Prada parfum voor heren Luna Rossa. Deze lijn is vernoemd naar de zeilboot en het team dat deelneemt aan de American Cup wedstrijden. Het is een uitdager van uiterst rauwe en tegelijkertijd verfijnde mannelijkheid. Met een klassieke basis van lavendel is deze geur een reflectie van een natuurlijke intensiteit. Dankzij de innovatieve noten als scharlei en munt brengt het Prada parfum voor heren Luna Rossa u naar een nieuw hoogtepunt. Wilt u graag meegevoerd worden naar oriëntaalse sferen waar amber de hoofdtoon voert? Dan is het Prada Amber Pour Homme een absolute winnaar!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.