Viktor & Rolf heren

Kleding maakt de man, maar het Viktor en Rolf parfum voor de man maakt het geheel compleet! Dat het ultra-creatieve ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren een wereldberoemd luxe modehuis oprichtte was niet geheel onverwacht. En zoals hiervoor ook duidelijk wordt gemaakt weten zij schoonheid tot in detail vorm te geven. Met het Viktor en Rolf parfum voor de man bent u als mysterieuze, charismatische en elegante man goed vertegenwoordigd. Bestel uw favoriet eenvoudig bij ParfumCenter!

Viktor_Rolf_Heren_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Viktor en Rolf parfum man Spicebomb

De verschillende geuren van het Viktor en Rolf parfum voor de man Spicebomb slaan in als een bom. Een kruidige, oosterse en houtachtige bom. Aan kop staan er bergamot en grapefruit voor de frisse noot. In het hart zitten warme akkoorden van saffraan en kaneel en dit alles is gebouwd op een mannelijke basis van tabak en leer. Het Viktor en Rolf parfum voor de man Spicebomb is er in verschillende varianten die elk hun eigen karakter hebben. Wat is uw favoriet?

Viktor en Rolf parfum man kopen

Wanneer u een Viktor en Rolf parfum voor de man wilt kopen, bent u het meest voordelig uit bij ParfumCenter! Wij hanteren namelijk zeer scherpe prijzen. Dat geldt uiteraard voor ieder parfum voor heren. Daarbij kunt u niet alleen een Viktor en Rolf parfum voor de man kopen, maar ook een Viktor en Rolf dames parfum vind u in ons uitgebreide assortiment. Ook deze geuren zijn explosief, verleidelijk en gemaakt voor vrouwen die genieten van het leven. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.