Nikos Sculpture Homme 100ml parfum spray

€ 80,00 € 44,95
Niet op voorraad
U bespaart 44%

Dompel jezelf onder in de fascinerende allure van Nikos Sculpture Homme Parfum, een exquise geur die een tijdloze expressie van mannelijkheid omvat. Deze geur werd in 2022 gelanceerd door het gerenommeerde designhuis Nikos en is een perfecte mix van aromatische essences die een sfeer van verfijning en elegantie uitstralen. Deze Parfum Spray is een opmerkelijke aanvulling op de geurcollectie van elke man, gepresenteerd in een royaal formaat van 100ml.
Ontketen een directe uitbarsting van frisheid met een opbeurende symfonie van topnoten, waaronder Bergamot, Citroen, Mandarijn en Oranjebloesem. Deze unieke combinatie creëert een energiek aura dat echt onweerstaanbaar is. De verkwikkende start gaat vloeiend over in een hart vol florale charme van Lelietje-van-dalen, Jasmijn en Geranium. De basisnoten van Tonkaboon, Amber, Benzoë en Ceder vervolledigen dit tijdloze parfum.

Sculpture Parfum van Nikos is een Amberachtige Fougère geur voor mannen en werd in 2022 uitgebracht. De neus achter deze geur is Alienor Massenet. 

Top    : Bergamot, Oranjebloesem, Citroen en Mandarijn; 
Hart   : Lelietje-van-dalen, Jasmijn en Geranium;
Basis  : Tonkaboon, Benzoë, Amber en Ceder.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Nikos
Inhoud 100 ml
Parfumtype Parfum
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.