Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Annayake Tsukiyo for Him 100ml eau de toilette spray

Annayake Tsukiyo for Him 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 79,95

Speciale prijs: € 59,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Annayake Tsukiyo for Him 100ml eau de toilette spray

In oktober 2015 lanceerde Annayake het nieuwe parfum-duo Tsukiyo, gewijd aan het grootste herfst festival in Japan - Tsukimi (of Otsukimi). Het festival vindt traditiegetrouw 's avonds tijdens de eerste volle maan in september plaats, wanneer de maan bijzonder licht en rond is. Aanhangers van dit festival en de oogstmaand komen in tempels en openbare tuinen bijeen, waar ze onder het maanlicht ceremoniële thee drinken en poëzie lezen.
Twee gloednieuwe parfums van de Annayake collectie tonen respect voor de maan door haar verschillende aspecten te beschrijven.
In Japanse kalligrafie wordt de maan gepresenteerd met het Enso teken, dat vaak met de cirkel verbonden wordt, symbool van licht, oneindigheid, kracht, elegantie en rijkdom van de maan.
Tsukiyo For Him is een hout-en -muskusachtige-kruidige geur, geïnspireerd op avonden wanneer het maanlicht de lucht in indigo blauw tinten kleurt. Dit sterke en dynamische mannelijke parfum biedt intense noten van zwarte en roze peper gecombineerd met cipressen bij de opening. Het hart ontwikkelt aroma's van elemi, benzoë en nootmuskaat en de basis is opgebouwd uit hout-en-muskusachtige noten.

Top : Zwarte Peper, Roze Peper, Cipres
Hart : Elemi hars, Benzoë, Nootmuskaat
Basis : Sandelhout, Patchouli, Vetiver, Witte Musk, Slagroom
Meer informatie