Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Annayake

Annayake is in 1988 opgericht als mode- en cosmeticabedrijf. In 2000 werd hun eerste geur gecreëerd en de nieuwste in 2016. In totaal heeft Annayake 25 unieke parfums in hun collectie die altijd de Japanse traditie en cultuur weerspiegelt. Er is speciale aandacht besteed aan het werken met natuurlijke ingrediënten en aan de ontwerpen van de parfumflesjes met een Aziatische uitstraling. Annayake combineert de nieuwste technieken op het gebied van geur uit de Japanse laboratoriums met het absolute respect voor de eeuwenoude tradities op formidabele wijze. Bij ParfumCenter vindt u behalve Annayake dames en Annayake heren, ook unisex geuren die geen uitgesproken mannelijke of vrouwelijke hint hebben.

Meer informatie
Annayake

20 artikel(en)

Annayake Tomo

Wilt u uw parfumcollectie uitbreiden met een mysterieuze avondgeur? Annayake Tomo is daar uitermate geschikt voor. Deze moderne houtachtige en oriëntaalse herengeur komt ’s avonds het beste tot zijn recht en zorgt voor opwindende avonden en lange nachten. Tomo werd uitgebracht in 2007 en is verkrijgbaar als eau de parfum en eau de toilette. Het parfum opent met de topnoten van rozemarijn, lavendel en citrusvrucht. Vervolgens is de koriander, salie en tabak waar te nemen. Tot slot sluit de Annayake Tomo met Labdanum, tonkaboon, benzoë, musk, palissander en teakhout. Deze combinatie van houtachtige ingrediënten maken het geheel tot een geheimzinnig gerieflijk parfum!

Annayake Miyabi

Voor de heren én dames is er in 2009 Annayake Myabi uitgebracht. Dit geurige paar heeft perfect gemengde composities op een eigen eenvoudige, maar elegante wijze. Niet voor niets dat de geur de naam Miyabi heeft gekregen, dat in het Japans staat voor ‘te volgen elegantie en traditie’. Myiabi Woman opent met elegante noten van fluwelen perzikgeur, waarna het hart floraal is met fresia en zonnebloem die de vriendelijkheid van het parfum accentueren. De combinatie van onder andere sandelhout, amber en vanille vormen de basis. Annayake Miyabi Man heeft een tijdloze mannelijke uitstraling zonder invloeden van trends. Citrusvruchten openen de geur, die worden gevolgd door kruiden als nootmuskaat en kardemom in het hart en worden afgesloten met een basis van musk, sandelhout, tonkaboon en vanille. Bij ParfumCenter koopt u deze oriëntaalse en vriendelijke parfums goedkoop. Spreken de Japanse invloeden u aan? Bekijk dan ook onze Issey Miyaki collectie online!