Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Annayake

Waar het Oosten en het Westen elkaar ontmoeten gebeurt iets bijzonders, zoals bij de parfums van Annayake. De subtiele oriëntaalse geuren van dit merk zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de man en de vrouw. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan natuurlijke ingrediënten. De flacons zijn stijlvol vormgegeven met oog voor traditie en hebben een typische Japanse eenvoud. Het Annayake parfum is perfect voor spontane heren en dames die het leven omarmen zoals het is… zonder daar moeilijk over te doen!

Meer informatie
Annayake

27 artikel(en)

Annayake Tomo

Laat u meevoeren naar een betoverende droomwereld van het mysterieuze Annayake Tomo. Dit sensuele parfum opent met een fruitige geurexplosie van bergamot, lychee en rozenessence. Daarna verdiept de geur zich met aroma’s van jasmijn, zwarte thee en heliotroop. De warme basis van iris, vanille en patchouli heeft een zwoele sensualiteit die niet alledaags is, maar de weg opent naar de mysterie van de vrouw die deze geur draagt. ParfumCenter heeft ook een uitgebreide collectie Annayake heren parfum met een speciale Annayake Tomo editie voor mannen.

Annayake Miyabi

Wie denkt aan Japan, denkt aan gevoel traditie. Dat is precies waar Annayake Miyabi voor staat. De naam betekent letterlijk ‘te volgen elegantie en traditie’. Dit parfum is de ideaal voor dames die zich thuis voelen in de hen omringende wereld. Hiermee laat u merken dat u geworteld bent in de natuur en houdt van het eenvoudige en spontane leven. Annayake Miyabi parfum is bij ParfumCenter verkrijgbaar als Annayake dames én heren parfum.

Annayake Tsukiyo

Het op het Japanse herfstfestival geïnspireerde Annayake Tsukiyo is een eerbetoon aan de cyclus van de seizoenen. Het Enso teken op de flacon staat niet alleen symbool voor vergankelijkheid maar ook voor licht, rijkdom en oneindigheid. Annayake Tsukiyo opent een breed spectrum herfstige geuren met zoete en diepe aroma’s. Dit warme parfum is bijzonder geschikt om in het najaar te worden, maar bezit ook in de zomer een verleidelijke sensualiteit. Bij ParfumCenter maakt u ook voordelig kennis met andere bijzonder oosterse creaties zoals het Issey Miyake-parfum. Wij zorgen voor een snelle levering van de door u bestelde geuren!