Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Cartier Miniaturen Set 4 delig (Declaration edt + parfum, L'Envol, Eau de Cartier)

41% korting

Cartier Miniaturen Set 4 delig (Declaration edt + parfum, L'Envol, Eau de Cartier)

Aanbieding

Normale prijs: € 59,00

Normale prijs: € 42,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 4 ml + 4 ml + 5 ml + 5 ml
Parfumtype Eau de toilette, Eau de parfum, Parfum, Geschenksets, Miniaturen
Cartier Miniaturen Set (Declaration edt + parfum, L'Envol, Eau de Cartier)

Inhoud:
Declaration 4ml edt
Declaration 4ml parfum
L'Envol 5ml edp
Eau de Cartier 5ml edt

• Declaration is een houtachtige florale muskgeur gecreëerd voor mannen, maar ook door vrouwen genoten, zeer verfijnd, elegant en sensueel.
Een waarheidsgetrouwe geur, om de dingen te zeggen die echt belangrijk zijn. Een parfum voor een man die zeker is van zijn keuzes, en zijn gevoelens. Een onvergetelijke geur, gevuld met emoties.
De kruidige topnoten van bergamot en bittersinaasappel worden verzacht met aardse noten van rozenhout, koriander, eikenmos en patchoeli. Declaration werd in 1998 gelanceerd.

Top : Marokkaanse artemisia, karwij, koriander, berkenhout, mandarijn, bergamot, neroli en bittersinaasappel
Hart : lis, gember,kaneel, peper, jeneverbes, liswortel, jasmijn en Guatemalaanse kardemom
Basis: leer, amber, thee, Tahitiaanse vetiver, eikenmos en cederhout.

• Een geur voor het uiten van de dingen die er toe doen. Een emotionele geur die een houtachtig, gekruid spoor achterlaat, verlevendigd met een vleugje frisheid.
Déclaration Parfum is gemodelleerd naar de Eau de Toilette, een natuurlijke olfactorische voortzetting met accenten van hout, balsemiek, leer en specerijen. De nieuwste verklaring die dieper en intenser is.
Ervaar de legendarische geur Cartier Déclaration als een parfum! Durf het bekend te maken. Heb de moed om het iedereen te vertellen. Volg je instinct - met Cartier Déclaration parfum. Een uitzonderlijke geur gecreëerd door Mathilde Laurent, parfumeur van het huis Cartier.
Een compositie die sterk is als een ceder, sensueel door zijn oriëntaalse noten en elegant als leder. Een geur die verleidt tot gepassioneerde verklaringen.

Reik naar nieuwe horizonten met L'Envol de Cartier

De herengeur L'Envol de Cartier verrast met een transparant-oriëntaals akkoord. Een zachte mix van Caribisch Guajakhout en honingnoten, onderstreept door een omhullende muskgeur. Een levenselixer dat je inspireert om iets nieuws te proberen.
L'Envol de Cartier is een oosters houtachtig parfum voor mannen en werd in de zomer van 2016 gelanceerd.

Geurnoten: Honing, Guaiac, Musk, Patchouli, Iris

• Eau de Cartier is voor hem én voor haar, royaal, met een authentieke geur, een unieke identiteit, gestructureerd en sensueel - bijna warm. Een overvloedige regen van sensaties, van de warmste naar de meest frisse. Yuzu, een citrusvrucht uit Japan, presenteert een bitterheid die frisheid ademt en behagen en lichtheid aan het parfum brengt. De levendigheid van de yuzu wordt beantwoord door de plantaardige en florale rijkdom van viooltjesblad en bloem.Tenslotte ontmoet de zachte, sensuele houtachtige warmte van cederhout het zoutere aroma van amber. Net als water, is amber tijdloos. Niemand weet hoeveel maanden of jaren het op de oceanen drijft, voordat het aanspoelt en wordt verzameld. Tijd, water en zon hebben het voorzien met een zeer sensuele patina. Net als zonovergoten huid, die de zoute smaak van de zee heeft vastgehouden.

Top :Koriander, Yuzu, Bergamot
Hart :Viooltjesblad, Lavendel, Viooltje
Basis:Ceder, Patchoeli, Musk, Wit Amber
Meer informatie