Cartier dames

Passie is het kloppend hart van een Cartier parfum voor dames. Het in Parijs gevestigde Maison Cartier heeft wereldwijd dependances waar de meest exclusieve juwelen worden verkocht. De flacon van ieder Cartier parfum is als een sieraad voor het nachtkastje, een symbool van loyaliteit en hartstocht. Alle geuren hebben een unieke ontstaansgeschiedenis, die uiting geeft aan verschillende vrouwelijke eigenschappen, zoals een delicate gevoeligheid, wispelturigheid of een werelds zelfvertrouwen. Bij ParfumCenter vind je voor een scherpe prijs een Cartier parfum voor dames!

cartier_baiser_vol_banner_parfumcenter_1
Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cartier parfum dames La Panthère

Weinig dieren zijn zo ongrijpbaar als, katten, tijgers en panters. Het Cartier parfum voor dames uit de La Panthère collectie past perfect bij de wispelturige vrouw die haar grillen kent en omarmt. Parfumeur Mathilde Laurent ging op zoek naar het dierlijke hart van bloemen aroma’s. Het Cartier parfum voor dames La Panthère is het verrassende resultaat van haar ontdekkingsreis. Het florale hart wordt gedragen door de noten van de gardenia en musk, sensueel en delicaat tegelijk. Dit Cartier parfum staat symbool voor de vrijgevochten vrouw die haar natuurlijke gratie heeft weten te behouden.

Cartier parfum dames kopen

ParfumCenter is het adres om een Cartier parfum voor dames te kopen dat jouw persoonlijkheid een stem geeft. Cartier Baiser Volé is het symbool voor de delicate vrouw die haar sensualiteit niet verbergt. Toepasselijker kan de naam voor een geurcreatie niet zijn, want ‘gestolen kus’ is de juiste Nederlandse vertaling. Wil je liever een frisser Cartier parfum voor dames kopen? Ook dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Wij zorgen voor een snelle levering!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.