Clarins Hydraquench

Voor veel mensen is het lastig om te bepalen welk type huid ze hebben. Grote kans dat u dan een vochtarme huid hebt die uitstekend gevoed kan worden met Clarins Hydraquench producten uit ons assortiment. De verzorgingsproducten uit deze lijn combineren unieke hydraterende stoffen voor een perfect gehydrateerde, vitale en comfortabele huid. Dankzij de vernieuwde combinatie van plantenextracten met vocht inbrengende eigenschappen kunt u rekenen op een deskundige oplossing van een gezonde en stralende huid. Voor elk huidtype biedt Clarins Hydraquench een langdurige oplossing. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Clarins Hydraquench cream

De gezichtshuid heeft onder andere ’s zomers een andere behoefte betreft verzorging dan ’s winters. Clarins Hydraquench cream vindt u bij ons daarom in verschillende texturen zodat deze precies aansluit op de behoefte van de huid. De crèmes zijn niet onderverdeeld in dag- en nachtgebruik, u gebruikt de gezichtscrème waar u op dat moment behoefte aan hebt. Wij bieden een assortiment met een lichte fluïde, een frisse gel-crème en een rijke crème voor de scherpste prijzen. Clarins Hydraquench cream vindt u online voordelig bij Parfumcenter!

 

Clarins Hydraquench serum

Als uw huid op dagelijkse basis meer verzorging nodig heeft, vanwege vochttekort of vermoeidheid, is Clarins Hydraquench serum een uitstekende optie. Een serum draagt u na een goede reiniging onder uw dag- of nachtverzorging, waardoor het diep in de huid kan doordringen voor de optimale hydratatie. Het gebruik van deze serum leidt zelfs bij de meest droge huid tot een gezond, glanzend resultaat. Bent u benieuwd welke heerlijke serum Clarins nog meer op de markt gebracht heeft? Wij hebben een ruim assortiment Clarins serum en bovendien scherp geprijsd ook! Bestel bij Parfumcenter en u betaalt nooit teveel voor verzorgingsproducten van topmerken.