Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love 100ml eau de toilette spray

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 118,85

Speciale prijs: € 67,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love 100ml eau de toilette spray

Sensuele, fruitig-florale creatie

Met Light Blue Italian Love Pour Femme presenteert Dolce&Gabbana een sensuele, fruitig-florale eau de toilette met een innovatieve houtachtige dimensie die de essentie van diepe passie en zomerse intensiteit vangt.
Het opent met Light Blue's iconische topnoten, een verslavend duo van knapperige Granny Smith appel en sprankelende Calabrische citroen. Het hart van de geur bloeit met een vrouwelijk boeket van bedwelmende sambac jasmijn en zuivere witte roos, sensueler gemaakt door een nieuwe zoete, florale muskusnoot van ambrette. Het kenmerkende spoor van Virginia cederhout, verstrengeld met warme amber en omhullende witte musk, krijgt een nieuwe textuur door de toevoeging van amyris essence, die een houtachtige warmte brengt.
De flacon deelt het kenmerkende silhouet van de cultklassieker Light Blue Pour Femme, maar onthult nu het intensere blauw van de geuren binnenin, dat de diepe azuurblauwe tinten van de zee rond Capri weerspiegelt. Het zit in een doos met vrolijke blauwe en witte strepen, die doet denken aan de iconische gestreepte parasols, strandhuisjes en ligstoelen die de baaien van Capri sieren.

Top : Italiaanse Citroen en Granny Smith appel;
Hart : Ambrette (Muskuskruid), Jasmijn Sambac en Witte Roos;
Basis : Sandelhout, Witte Musk, Virginia Ceder en Amber.
Meer informatie