Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Phantom 150ml Deodorant Spray

Paco Rabanne Phantom 150ml Deodorant Spray

Normale prijs: € 42,15

Speciale prijs: € 32,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 22%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Parfumtype Deodorant
Paco Rabanne Phantom 150ml Deodorant Spray

Een futuristische aromatische verslaving

PHANTOM is de geur van Paco Rabanne die de toekomst inluidt: futuristisch design ontmoet hier luxueus vakmanschap en innovatieve technologie.
Met behulp van een geavanceerd creatief proces zijn ethisch verantwoorde ingrediënten geselecteerd, die er alles aan doen om je het gevoel van oneindige energie en kracht te geven, en die je omhullen met een aura die even sexy als zelfverzekerd is.
Het resultaat: een geestverruimende, versterkte geur, gebaseerd op twee botsende akkoorden: geboren uit de gedurfde ontmoeting van een energieke groene flits van citroen en vetiver, en de aantrekkingskracht van een onweerstaanbaar romige lavendel en houtachtige vanille. Een overdosis feelgood en lang aanhoudende sensaties, verslavend, uniek en absoluut onvergetelijk.
Radicaal anders, totaal ontwrichtend: de 100ml en 150ml flacons verbergen een NFC-chip in de dop, die toegang geeft tot exclusieve content! De 150ml flacon kan ook gemakkelijk worden bijgevuld met de apart verkrijgbare navulling. Phantom is gemaakt in Frankrijk, van verantwoorde en ethisch verantwoorde ingrediënten zoals biologische lavandin absolue, Italiaanse citroen en vetiver uit Haïti. Welcome to the Future!
Phantom van Paco Rabanne is een Houtachtig Aromatische geur voor mannen en werd in 2021 uitgebracht. Phantom is gemaakt door Anne Flipo, Dominique Ropion, Loc Dong en Juliette Karagueuzoglou.

Top : Lavendel, Citroenschil en Amalfi citroen;
Hart : Lavendel, Appel, Patchouli, Rook en Aardse noten;
Basis : Vanille, Lavendel en Vetiver.
Meer informatie