Invictus

paco-rabanne

U ruikt de overwinning met Paco Rabanne Invictus! Gebaseerd op het contrast tussen realiteit en mythologie, is dit een parfum voor de man die zich niet laat tegenhouden. Hij heeft slechts één doel en dat is de winst behalen. Dat Paco Rabanne Invictus een frisse en sportieve geur is, is dan ook niet zo verwonderlijk. Naast het verfrissende karakter komen er nog twee onverwachte krachten vrij, extase en verleiding. Het zijn onder andere de hout noten en amber die hier een grote rol in spelen.

paco_rabanne_invictus_platinum_banner_parfumcenter
Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paco Rabanne Invictus Aqua

De trend van aquatische parfums is terug met Paco Rabanne Invictus Aqua. Deze editie is geïnspireerd door de atletische geest, competitie en overwinning. Bent u op zoek naar een Paco Rabanne parfum voor heren met een ander eigenzinnig karakter? Wellicht is een van de onderstaande parfums van Paco Rabanne iets voor u.

De Paco Rabanne Invictus Aqua variant is in verschillende formaten verkrijgbaar bij ParfumCenter. Net als een Paco Rabanne dames parfum. U profiteert bij ons altijd van een scherpe prijs!

Paco Rabanne Invictus Legend

Heeft u de overwinning eenmaal te pakken dan is de kans groot dat u uitgroeit tot een legende. Paco Rabanne Invictus Legend is dan ook gemaakt voor de ultieme held! Met de toevoeging van levendige kruiden en de sensuele krachten van zwarte amber, is Paco Rabanne Invictus Legend een geur waar u niet omheen kunt. Omdat het fijn is om voor elke gelegenheid en stemming een gepaste geur te hebben kunt u bij ParfumCenter kiezen uit een ruim aanbod parfum voor heren. Bestel uw favoriete geur eenvoudig online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.