Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Cool Water for Men Street Fighter Champion Edition 125ml eau de toilette spray

Davidoff Cool Water for Men Street Fighter Champion Edition 125ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 49,89

Speciale prijs: € 24,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 50%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Parfumtype Eau de toilette
Davidoff Cool Water for Men Street Fighter Champion Edition 125ml eau de toilette spray

Wie is de #CoolestChampion? Davidoff introduceert Cool Water Street Fighter.

Coty heeft de nieuwste uitbreiding van Davidoff's Cool Water-reeks gelanceerd, Street Fighter V: Champion Edition. De limited edition edts, voor zowel mannen als vrouwen, zijn vanaf 2021verkrijgbaar.
De geuren – ontworpen door Takasago Parfumeur Jérôme di Marino – zijn het resultaat van Davidoffs samenwerking met Capcom, een toonaangevende ontwikkelaar van videogames. Capcom's populaire Street Fighter werd in 1987 geïntroduceerd en ontwikkelde zich snel tot een icoon van de popcultuur, met een omzet van meer dan 45 miljoen. Twee Street Fighter-helden, Ryu en Chun-Li, zijn dit jaar de Cool Water-gezichten.
De Davidoff Cool Water Street Fighter-edities zijn voorzien van het logo van de populaire videogame
De citrus-houtachtige edt voor mannen opent met groene mandarijn, versmolten met zwarte peper en guaiac-hout. De Champion Edition-flacon volgt het oorspronkelijke Cool Water-design en de oorspronkelijke kleur en weerspiegelt Ryu's 'hadoken' blauwe golf van energie.
Beide flacons zijn voorzien van het Davidoff Cool Water-logo en het op straatkunst geïnspireerde V Street Fighter-embleem.
De release van Davidoff Cool Water in 1988 wordt volgens Coty beschouwd als een mijlpaal in de parfumwereld.
De blauwe flacon "pioneerde een nieuwe frisheid" om een levensstijl te belichamen die intense lichamelijkheid en "onweerstaanbare koelte" combineert.
Cool Water Street Fighter Champion Summer Edition For Him van Davidoff is een Houtachtig Aromatische geur voor mannen en werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Jerome Di Marino.

Top : Mandarijn;
Hart : Peper;
Basis : Guaiac hout.
Meer informatie