Davidoff dames

Wie tot rust wil komen en bewust wil zijn van het moment, vindt in Davidoff Woman een collectie passende aroma’s. De frisse, maar intense geurnuances laten u ontspannen en genieten van de zuiverheid die in deze collectie wordt uitgedragen

Davidoff_Cool_Water_Jasmine_Tangerine_Parfumcenter
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De eau de parfums van Davidoff Woman zijn geschikt om elke dag te dragen. Ons assortiment bestaat daarnaast ook nog uit showergels en bodylotions voor een heerlijk ontspannen bad of verfrissende douche. Voor uw echtgenoot, zakenrelatie of goede vriend hebben wij ten slotte een uitgebreide Davidoff Men collectie.

Davidoff Woman Cool Water

Energie, rust en sensualiteit: op het oog zijn het tegengestelde eigenschappen, maar in Davidoff Woman Cool Water worden ze op bijzondere wijze gecombineerd. In dit eau de toilette worden fruitige noten als zwarte bessen en ananas toegevoegd aan een florale mix van waterlelie en lotusbloesem. De basis wordt gevormd door noten als vanille, perzik en sandelhout. Het zijn deze ingrediënten samen die dat frisse gevoel van helder water oproepen in Davidoff Woman Cool Water.

Davidoff Woman parfum

De bijzondere samenstelling maakt van het Davidoff Woman parfum een stijlvolle aanwinst voor elke toilettafel. De bijzondere blauwdoorzichtige flacon, benadrukt de relatie met water. De onderzijde is bovendien vormgegeven als een opspattende druppel water. Dit bijzondere Davidoff Woman parfum is bij ParfumCenter altijd voordelig geprijsd. U bestelt bij ons eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle, verzekerde verzending van uw nieuwe aanwinst.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.