Davidoff Champion

Wat is fijner dan een frisse geur na een bezoek aan de sportschool? Davidoff Champion presenteert een stoere, mannelijke geur die ideaal is voor de sportieve man.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zelfs de bijbehorende flacon ademt energie uit! De verpakking van de Davidoff Champion doet denken aan een halter uit de sportschool. De flacon bestaat uit donker glas met aan weerszijden twee zilverkleurige metalen ‘halterschijven’. Het aroma van dit eau de toilette is houtachtig met frisse citrusakkoorden.

Davidoff Champion Energy

Een vrij nieuwe versie van Davidoff Champion is Davidoff Champion Energy eau de toilette. Deze nieuwe uitgave werd gecreëerd door parfumeur Aurelien Guichard in 2011. De samenstelling van Davidoff Champion Energy heeft een aromatische kruidige herengeur als resultaat. In dit eau de toilette worden heldere noten van bergamot en grapefruit gecombineerd met een hart van galbanum en frisse, koude kruiden. De basis bestaat uit een spoor van ceder en eikenmos.

Davidoff Champion aanbieding

Overweegt u om deze collectie herenparfums uit te proberen? Maak dan gebruik van onze Davidoff Champion aanbieding! In onze webwinkel vindt u niet alleen een groot assortiment eau de toilette en huidverzorgingsproducten, wij verkopen ze tegen de scherpste prijzen! Naast Davidoff Champion hebben wij ook nog andere Davidoff parfums. Bekijk ook eens het kruidige Davidoff Adventure of het sensuele Davidoff Hot Water! Wat u ook kiest, bij Parfumcenter krijgt u altijd het originele product met bijbehorende verpakking. Onze verzekerde verzending zorgt ervoor dat uw aanwinst veilig en snel bij u thuis wordt bezorgd!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.