Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Benefit They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara Mini Black 4.5gr

Benefit They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara Mini Black 4.5gr

Normale prijs: € 17,44

Speciale prijs: € 14,95

  • In voorraad

  • U bespaart 14%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 4.5 gr
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Mascara
Benefit They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara Mini Black 4.5gr

Mascara met magnetische kracht

They're Real! Magnet is de mascara met magnetische kracht: Benefit werd geïnspireerd door de wetten van aantrekkingskracht en maakte gebruik van magnetisme: in het mascaraborsteltje bevindt zich een magnetisch geladen kern, die de met magnetische mineralen verrijkte textuur aantrekt en vervolgens jouw wimpers extreem verlengd.
Omdat het superlicht is, kan de textuur worden opgebouwd voor nog meer dramatische resultaten, en imponeert dan met een ongelooflijk langdurige hold tot wel 36 uur - geen vlekken, geen afbrokkeling. They're Real! Magnet Mascara geeft de wimperwaaier extreme lengte, scheidt de fijne haartjes precies en geeft ze een fantastische krul. Voor een look die aantrekkelijker is dan ooit.

De speciaal ontwikkelde verlengborstel wordt geleverd met perfect geplaatste borstelharen om de wimpers uit te waaieren, te scheiden en te definiëren. Houd de borstel horizontaal om de wimpers van wortel tot punt te borstelen in een zachte zigzagbeweging. Herhaal dit zo vaak als je wilt om het volume en de lengte van je wimpers te optimaliseren. Borstel vervolgens weer verticaal omhoog om te buigen en te scheiden.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie