Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Mont Blanc Legend Red 75ml Deodorant Stick

Mont Blanc Legend Red 75ml Deodorant Stick

Normale prijs: € 21,75

Speciale prijs: € 14,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Deodorant
Mont Blanc Legend Red 75ml Deodorant Stick

Authenticiteit en zelfvertrouwen

Onbeschaamder en meer vastberaden dan ooit; Montblanc Legend Red is een charismatische, houtachtig-fruitige Eau de Parfum die adrenaline oproept en je hart sneller doet kloppen. Rood, dat zoveel verschillende emoties en karaktereigenschappen symboliseert, is de inspiratie voor deze buitengewone geur die alle complexiteit en mannelijke intensiteit van de meerduidigheid van deze kleur weergeeft.
De creatie onthult de frisheid van bloedsinaasappel met een vleugje grapefruit, vakkundig geïntensiveerd door de aromatische noten van salie. De magnetisch verleidelijke combinatie van mahoniehout en tonkaboon geeft Legend Red crèmige sensualiteit.
De iconische en legendarische flacon presenteert zich in een rode lak-finish, waarvan de intensiteit perfect contrasteert met de zilverkleurige dop, voor een verfijnde, elegante en moderne look. Het Britse model Simon Clark, in zwart-wit gefotografeerd door Peter Lindbergh, is al tien jaar het gezicht van Legend en benadrukt de blijvende kracht en tijdloze verfijning van de geur. Met authenticiteit en zelfvertrouwen luidt hij het nieuwe hoofdstuk van Legend in.
Legend Red van Mont Blanc is een houtachtig-fruitige geur voor mannen en werd in 2022 uitgebracht.

Top : Bloedsinaasappel, Grapefruit en Kardemom;
Hart : Ceder, Jeneverbes en Salie;
Basis : Mahonie, Atlasceder en Tonkaboon.
Meer informatie