Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein Encounter

Wie van een krachtig, mannelijk aroma houdt heeft met Calvin Klein Encounter het perfecte eau de toilette in huis. Deze mysterieuze, oriëntaalse geur werd in 2012 gelanceerd.

Meer informatie
Calvin Klein Encounter

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Calvin Klein Encounter is opgebouwd uit een top van mandarijn, kardemom en rum. Het hart bestaat uit Egyptische jasmijn, cognac en peper, terwijl de basis wordt gevormd door musk, ceder en agaathout. Dit geheel aan geurnoten geeft dit eau de toilette een heel eigen karakter.

Calvin Klein Encounter eau de toilette

Calvin Klein Encounter eau de toilette is een elegant parfum. Het is niet te overheersend, zodat het ook heel geschikt is om dagelijks te dragen. Als u naast het Calvin Klein Encounter eau de toilette nog een frisser alternatief zoekt, dan nodigen we u graag uit om ook eens andere Calvin Klein eau de toilettes in ons assortiment te bekijken. Zo hebben we bijvoorbeeld de klassieker Calvin Klein Eternity for men, een fris parfum in twee verschillende varianten.

Calvin Klein Encounter eau de toilette 30 ml

Wilt u Calvin Klein Encounter graag aanschaffen, dan kunt u kiezen uit meerdere hoeveelheden. Parfumcenter heeft Calvin Klein Encounter eau de toilette 30 ml en 50ml. Beide eau de toilettes zijn 100% origineel. Dit geldt ook voor de verpakking, een strak vormgegeven blauwe spray. U bestelt Calvin Klein Encounter eenvoudig online. Betalen is mogelijk met credit card, maar ook met iDeal en PayPal. Uw aankoop wordt verzekerd verzonden en bij u persoonlijk bezorgd. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe eau de toilette.