Calvin Klein Euphoria men

ck

Volg je hart en deel je passie met het prikkelende Calvin Klein Euphoria men. Met deze verfrissende, houtachtige geur loopt niemand u zomaar voorbij.

calvin_klein_euphoria_men_slider_1275x730_-parfumcenter
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het Calvin Klein Euphoria men aroma is opgebouwd uit warme basisnoten van sequioa, patchouli en amber. Daarbij  gevoegd is een helder hart van ceder- en saliebladeren en zwarte basilicum. De topnoten worden gevormd door gekoelde Sudachi en een cocktail van peper en gember. Een bijzondere combinatie van aroma’s die dit eau de toilette zijn verfijning en passionele uitstraling geeft.

Calvin Klein Euphoria Gold men

Vloeibaar goud, dat is waar je aan denkt bij het krachtige, luxueuze Calvin Klein Euphoria Gold men. Deze mannelijke versie van Calvin Klein Euphoria Gold parfum, heeft een bedwelmend oriëntaals aroma. Belangrijke ingrediënten van dit eau de toilette zijn gember en citroen, zoete honing en kaneel. De basis is gelijk aan het traditionele Euphoria for men. De flacon waarin Calvin Klein Euphoria Gold men wordt aangeboden is een combinatie van strakke en ronde vormen, natuurlijk in een prachtige gouden kleur.

Calvin Klein Euphoria men eau de toilette

Als u op zoek bent naar een eigentijds eau de toilette, dan is Calvin Klein Euphoria men eau de toilette een uitstekende keuze. Bij Parfumcenter hebben we verschillende soorten van dit aroma in het assortiment. Zo vindt u bij ons het traditionele Calvin Klein Euphoria men in verschillende hoeveelheden, maar ook verschillende opvolgers van dit krachtige eau de toilette. Naast Calvin Klein Euphoria men eau de toilette hebben we ook nog andere Calvin Klein eau de parfums. Probeer ook eens de populaire Calvin Klein Eternity of de CK One, een verleidelijk unisex parfum. Bestelt u online bij Parfumcenter, dan zorgen wij voor een vlotte en verzekerde verzending, zodat u uw aanwinst snel in huis hebt.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.