CK Free

Met een goed gekozen geurtje geeft u als man een visitekaartje af. Op deze manier kunt u CK Free van Calvin Klein goed karakteriseren. Dit eigenzinnige parfum is zelfs in zijn frisheid mannelijk, met topnoten waarin u absint, anijs en jeneverbes terugvindt.

Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het hart van de geur wordt gevormd door een ongewone kruidigheid met hinten van tabaksbladeren en koffie! Dit zorgt voor een robuuste geursensatie die wordt versterkt door een basisnoot van krachtig hout die herinnert aan noten, patchoeli en eikenhout. Het lichtzoete aroma van cederhout verleent CK free een finesse die niet overheersend is.

CK Free parfum

Calvin Klein verrast keer op keer met geuren waar durf, moed en creativiteit voor nodig is. CK Free parfum is uitgesproken mannelijk en nodigt uit tot avontuur. Houtachtige noten voeren de boventoon en worden nog aangevuld met een eerste frisheid van jeneverbes. Vrijwel alle eau de parfums in de Calvin Klein collectie kenmerken zich door een tijdloos aroma, met een symfonisch geurenpalet dat indruk maakt. Dit geldt duidelijk ook voor het CK Free parfum.

CK Free 30 ml

De parfums en eau de toilettes van Calvin Klein zijn uitgesproken en kunnen moeiteloos afgewisseld worden. Wanneer u graag varieert, is CK Free 30 ml wellicht een goede keuze. Deze kunt u prima afwisselen met Calvin Klein Euphoria men. Bent u op zoek naar inspiratie, dan vindt u bij Parfumcenter. Maak gebruik van onze geurmolen, waarin precies beschreven wordt welke basisgeuren veel gebruikt worden. Zoekt u naast CK Free een ander luchtje? Wellicht helpt de geurschijf u op weg!;

CK Free Eau de Toilette

Bent u op zoek naar een krachtig luchtje dat energie geeft? Dan is CK Free Eau de toilette echt iets voor u. Deze is verkrijgbaar in de originele verpakking, waarbij u een keuze heeft uit een inhoud van 30, 50 of 100 ml. Bij Parfumcenter bestelt u voordelig CK Free Eau de toilette en andere geurtjes voor dames en heren. Daarnaast kunt u bij ons heerlijk prachtige geschenksets heren bestellen. Parfumcenter zorgt voor een snelle levering in originele verpakking. Daarnaast is elke verzending verzekerd.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.