CH men

CH Men is een houtachtig parfum voor mannen met een gevoel voor 'avontuur, savoir-faire, passie, excentriciteit en natuurlijk stijl'. De CH man is, net als zijn geur, elegant en verfijnd en vindt het heerlijk om door de smalle straten van grote steden te dwalen, op zoek naar oude boekwinkels en kleine cafes. Het leven is een reis, CH Men is de essentie.

CH Men Sport; de man die kiest voor deze geur heeft een karakteristieke persoonlijkheid. Hij is elegant en zorgzaam in alle aspecten van het leven. Hij leeft zijn leven tot aan het maximum en geniet van elk moment. Hij ziet sport als een deel van zijn levensstijl.

CH Men Prive is een oosterse - houtachtige, lederen geur voor mannen, spannend, rijk en luxe.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

CH Men, CH Men Sport en CH Men Privé van Carolina Herrera zijn verfijnde geuren welke op elk moment van de dag onweerstaanbaar zijn. De parfums zijn van hoge kwaliteit en koopt u voordelig en eenvoudig in een paar stappen in onze online parfumerie. CH Men, CH Men Sport en CH Men Privé zijn verkrijgbaar als eau de toilette spray en zitten in een stijlvolle flacon met zwarte en rode tinten. Onze parfums zijn gegarandeerd 100% origineel en worden snel en verzekerd verzonden.

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.