Comme des Garcons

Tradities zijn er om gebroken te worden volgens Rei Kawakubo, de naamgever van het Comme des Garçons parfum. Zijn mode wordt door sommigen gezien als anti-fashion en de diverse geuren zijn al net zo revolutionair. De naam Comme des Garçons zelf is een provocatie. Dit betekent jongens in het Frans, maar verschillende luchtjes kunnen zowel door heren als dames gedragen worden! Bent u zelfbewust en bezit u een vleugje brutaliteit? Bestel dan voordelig en snel uw Comme des Garçons parfum bij ParfumCenter.

Meer informatie

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Commes des Garçons Concrete

De grote stad is de plek waar nieuwe ideeën creatief in daden worden omgezet. Dit is precies het imago van het verleidelijke Comme des Garçons Concrete. Deze geur is een protest tegen het oude en een pleidooi voor een grenzeloze toekomst met ongekende mogelijkheden. Kenmerkend voor Comme des Garçons Concrete is de rokerige signatuur. Dit wijst op de vernietiging die de basis legt voor de constructie van nieuwe onbekende wegen! Comme des Garçons Concrete is als een van de weinige creaties duidelijk een Comme des Garçons heren parfum, en met verve!

Commes des Garçons Wonderwood

Het woud is een plek voor avontuur en onverwachte ontdekkingen. Comme des Garçons Wonderwoord is geïnspireerd op de krachtige maar zoete geur van diverse houtsoorten zoals sandelhout en agarhout, aangevuld met het synthetische Javanol. De aroma’s van gaïac, cederhout en cashmeran zorgen voor een sensueel accent. Comme des Garçons Wonderwood opent kruidig en met pit. Peper, wierook en nootmuskaat zijn hierbij de geheime formule. Bij ParfumCenter kunt u niet alleen terecht voor parfum voor heren, maar vindt u ook gemakkelijk uw perfecte Comme des Garçons dames parfum! U bestelt eenvoudig en wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Veelgestelde vragen

Commes des Garçons

Waarom Commes des Garçons parfum?

De naam vertaalt zich vrij naar ‘als (kwa)jongens’. Een Commes des Garçons parfum is dan ook perfect voor iedere man die de rebelse persoonlijkheid uit zijn jeugd springlevend weet te houden! Bij dit eigenzinnige merk is anti-fashion het sleutelwoord. Dat is al te zien aan de flacons, waar de opening enigszins scheef op is geplaatst als een rebels statement. Wie zijn opstandige jongere zelf weer wil leren kennen kiest dan ook voor een Comme des Garçons parfum!

Welk Commes des Garçons parfum is het populairst?

De ‘blauwe’ geurlijn van 2013 heeft hoge ogen gegooid. Bleu Encens, Blue Cedrat en Blue Santal zijn ontworpen om warmte en frisheid om een heel bijzondere manier te combineren. Deze ogenschijnlijke tegenstelling brengt een hele eigentijdse uitstraling met zich mee. Voor iedere vorm en stijl kun je één van deze drie luchtjes kiezen omdat ze allemaal zo tijdloos zijn. Veelzijdigheid is troef bij Comme des Garçons Blue!

Waar is Commes des Garçons parfum in de aanbieding?

De beste prijzen voor jouw Commes des Garçons parfum vind je bij ParfumCenter. De meest luxueuze parfums zijn bij ons zeer voordelig verkrijgbaar. Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van een aankoop met de originele verpakking! Dat is extra belangrijk wanneer je jezelf of iemand anders een Commes des Garçons parfum cadeau doet. Kijk ook zeker even op onze aanbiedingen pagina, waar je de heerlijkste luchtjes voor een extra aantrekkelijke prijs tegenkomt.

Waarom Commes des Garçons parfum kopen bij ParfumCenter?

Bij ons ben je in de gelegenheid om voor jezelf of iemand anders het beste Commes des Garçons parfum te kopen tegen een fractie van de prijs die je bij anderen kwijt bent. Je bestelling wordt altijd in de originele verpakking geleverd. Wij hebben bovendien verschillende prachtige geschenksets in ons brede assortiment. Koop je voor jezelf of iemand anders vóór 18:00 uur online een luchtje, dan kun je die de volgende werkdag al in ontvangst nemen! Bovendien betaal je bij ParfumCenter geen verzendkosten wanneer je voor €75 of meer een Commes des Garçons - of ander - parfum bestelt.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.