Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Comme des Garçons parfum

Tradities zijn er om gebroken te worden volgens Rei Kawakubo, de naamgever van het Comme des Garçons parfum. Zijn mode wordt door sommigen gezien als anti-fashion en de diverse geuren zijn al net zo revolutionair. De naam Comme des Garçons zelf is een provocatie. Dit betekent jongens in het Frans, maar verschillende luchtjes kunnen zowel door heren als dames gedragen worden! Bent u zelfbewust en bezit u een vleugje brutaliteit? Bestel dan voordelig en snel uw Comme des Garçons parfum bij ParfumCenter.

Meer informatie
Comme des Garcons

16 artikel(en)

Commes des Garçons Concrete

De grote stad is de plek waar nieuwe ideeën creatief in daden worden omgezet. Dit is precies het imago van het verleidelijke Comme des Garçons Concrete. Deze geur is een protest tegen het oude en een pleidooi voor een grenzeloze toekomst met ongekende mogelijkheden. Kenmerkend voor Comme des Garçons Concrete is de rokerige signatuur. Dit wijst op de vernietiging die de basis legt voor de constructie van nieuwe onbekende wegen! Comme des Garçons Concrete is als een van de weinige creaties duidelijk een Comme des Garçons heren parfum, en met verve!

Commes des Garçons Wonderwood

Het woud is een plek voor avontuur en onverwachte ontdekkingen. Comme des Garçons Wonderwoord is geïnspireerd op de krachtige maar zoete geur van diverse houtsoorten zoals sandelhout en agarhout, aangevuld met het synthetische Javanol. De aroma’s van gaïac, cederhout en cashmeran zorgen voor een sensueel accent. Comme des Garçons Wonderwood opent kruidig en met pit. Peper, wierook en nootmuskaat zijn hierbij de geheime formule. Bij ParfumCenter kunt u niet alleen terecht voor parfum voor heren, maar vindt u ook gemakkelijk uw perfecte Comme des Garçons dames parfum! U bestelt eenvoudig en wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!