Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford parfum

De zelfbewuste man met een voorkeur voor een excentrieke twist kiest voor Tom Ford parfum. De oprichter van het gelijknamige modemerk weet op geraffineerde manier een casual look aristocratische trekken te geven. Ook een Tom Ford parfum is verre van alledaags. De design verpakking heeft de klassieke allure van een vaas uit de Griekse oudheid en bevat kostbare essences. Bij ParfumCenter kunt u voordelig kennismaken met het luxe geurenpalet van Tom Ford parfum. Verschillende parfums van dit merk kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Meer informatie
Tom Ford

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Tom Ford parfum heren

U herkent in ieder detail de hand van de modeontwerper in Tom Ford parfum voor heren. Het bijna classicistische ontwerp van een eau de parfum verraad zowel ongeremde energie als ingetogen elegantie en klasse. Deze combinatie kenmerkt ook de geuren, zoals het unisex luchtje Neroli Portofino. Hierin is de olfactorische verkoeling van een voortkabbelende beek subtiel verwerkt met elementen van een rijke flora die eigen zijn aan het Italiaanse landschap. Bergamot en mandarijn in de topnoot van dit parfum voor heren vormen een lichtzinnige voetnoot bij een zwoele basis van amber met een zweem van Afrikaanse oranjebloesem in het hart.

Tom Ford parfum Noir

De eeuwige strijd tussen stedelijke verfijning en een viriel gevoel voor avontuur vindt zijn weerslag in Tom Ford parfum Noir. Deze sublieme geur valt op door de bijzondere toevoeging van kruidige aroma’s als karwij, salie, zwarte peper en nootmuskaat. Noten van leer en indonesische patchouli versterken het mannelijkheid. Ondanks een zeer krachtige basis is Tom Ford parfum Noir nooit ordinair, maar steeds weer elegant en verrassend. De florale topnoten geven dit exclusieve parfum een raadselachtig tintje dat veel te raden overlaat.

Tom Ford parfum goedkoop

ParfumCenter is de online winkel bij uitstek waar u Tom Ford parfum goedkoop bestellen kunt. Op onze site vindt u scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Naast geuren voor heren hebben wij ook voor Tom Ford Dames. Bekijk onze complete collectie en bestel uw Tom Ford parfum goedkoop. Wij zorgen voor een snelle levering van al uw exclusieve geuren in originele en verzekerde design verpakking!