Le Male

jean-paul-gaultier

Le Male is een parfum dat met opzet tegen regels en conventies indruist, mannelijk, sterk en sensueel. Absoluut onweerstaanbaar voor vrouwen! 
De klassieker van Jean Paul Gaultier is verkrijgbaar in twee interpretaties : Le Male; de kosmopolitische individualist, mannelijk en gevoelig en Le Male Terrible; de moderne bad boy, sexy en ongegeneerd. Probeer ook eens Le Male Popeye eau fraiche, een in 2016 uitgegeven schone en frisse limited edition.

Le Beau Male draagt ​​de geur van frisheid en is zeer verleidelijk en krachtig, het biedt een uniek spel van warme en ijskoude noten. 

Le Male Essence de Parfum is hét nieuwe parfum voor de sexy Gentleman.

jean_paul_gaultier_le_male_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jean Paul Gaultier is al jaren populair en dat is niet verwonderlijk. Het parfum is van hoge kwaliteit en heeft een heerlijke warme geur voor elk moment op de dag. In onze webshop koopt u het klassieke Jean Paul Gaultier Le Male in verschillende formaten voor een scherpe prijs. Naast het eau de toilette zijn er ook heerlijke en verzorgende aftershaves en deodorants van Jean Paul Gaultier. Kijk ook eens onze andere topgeuren van Jean Paul Gaultier waaronder Le Male Terrible, Kokorico en Fleur de Male.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.