For Him

narciso-rodriguez

De eerste herengeur van Narciso is Narciso Rodriguez For Him. Deze lijn ademt de stijl en de persoonlijkheid van de maker en is geïnspireerd op de grote mannelijke geuren van de jaren 80. Je ervaart een wervelwind van elkaar complimenteerde geuren, die zijn ontwikkeld voor de mysterieuze en moderne man. Narciso Rodriguez For Him is verrassend en verleidelijk.

In 2015 lanceerde Narciso Rodriguez een nieuwe versie van Narciso Rodriguez for Him uit 2007. Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir is voor de mysterieuze, moderne en elegante man.

Verkwikkend, mysterieus en sterk - Bleu Noir Extrême van Narciso Rodriguez belichaamt de mannelijke dualiteit op unieke wijze.

narciso_rodriguez_for_him_bleu_noir_extreme_banner
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Narciso Rodriguez For Him parfum

Ben je op zoek naar een parfum voor heren? Dan is Narciso Rodriguez For Him parfum een goede keuze. Met dit luchtje geniet de drager van de bloemige, amber en houtachtige noten, die zich verstrengelen met een muskusachtig hart. Het viooltjesblad zorgt ervoor dat de sterkere geuren niet te veel overheersen. Narciso Rodriguez voor heren geeft een fijne twist aan het doorsnee mannen parfum. Bij ParfumCenter vind je Narciso Rodriguez For Him parfum voor een scherpe prijs!

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir

Graag Narciso Rodriguez parfum extra voordelig bestellen? Ontdek dan Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir in onze parfum aanbieding! Dit parfum is houtachtig en kruidig en ademt sensualiteit. Door nootmuskaat, blauwe ceder, zwart ebbenhout en kardemom te gebruiken heeft Narciso Rodriguez een heel eigenzinnig parfum gecreëerd. Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir is voor de mysterieuze, moderne man en dit parfum heb je bij ParfumCenter snel in huis!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.