A-Men

Elegant, mannelijk, intensief, explosief en warm. Dat zijn kortweg de woorden die Thierry Mugler A-Men het beste omschrijven. Al is dit nog maar het begin. De samenstelling van het parfum is bijna complex. In de basis alleen al zit een mix van tonkaboon, sandelhout, amber, patchouli, musk, benzoë, vanille en koffie. Het hart en de top bevatten elk evenveel geuren. Maar het zijn wel de vele geuren in Thierry Mugler A-Men die de superheld in u losmaken. Ervaar zelf de kracht van dit eigenzinnige parfum!

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thierry Mugler A-Men Pure

De lijn Thierry Mugler A-Men Pure bevat verschillende edities die elk gebaseerd en gebouwd zijn om een specifieke geur. Door de oorspronkelijke geur aan te vullen met buitengewone ingrediënten beleeft u elk parfum als uniek. Onder de Thierry Mugler A-Men Pure lijn vindt u onder andere:

  • ✓ Malt
  • ✓ Havane
  • ✓ Tonka

Ga het avontuur aan en probeer ze allemaal of probeer eens een ander Thierry Mugler parfum. Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreid assortiment parfum voor heren!

Thierry Mugler A-Men Ultimate

Ga tot het uiterste met Thierry Mugler A-Men Ultimate. Deze geur is verkwikkend fris en gewaagd elegant. Als Thierry Mugler heren parfum is het sensueel als nooit tevoren. Thierry Mugler A-Men Ultimate is perfect om de hele dag door te dragen. Bent u op zoek naar een andere creatie van dit gerenommeerde merk? Probeer ook eens Alien Man of Cologne. Dit laatste is trouwens een verfijnd unisex parfum dat vertrouwd aandoet en tegelijkertijd intrigeert.

Thierry Mugler A-Men Metal

De prachtige metalen flacon van Thierry Mugler A-Men Metal is navulbaar. Dit betekent dat u nog voordeliger kunt genieten van deze oriëntaalse geursensatie. De vormgeving en materiaalkeuze van de flacon zijn niet zo verwonderlijk gezien Thierry Mugler A-Men Metal op het lijf is geschreven van krachtige en zelfbewuste mannen. Wilt u eens iemand anders blij maken? ParfumCenter heeft ook een uitgebreid assortiment met Thierry Mugler dames parfums. Profiteer van onze scherpe prijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.