Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Gentleman Society 75ml Deodorant Stick

Givenchy Gentleman Society 75ml Deodorant Stick

Normale prijs: € 40,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Deodorant
Givenchy Gentleman Society 75ml Deodorant Stick

De nieuwe herengeur die moderne mannelijkheid herdefinieert. Een veelzijdige geur die de floraliteit van Wilde Narcis contrasteert met een diep mysterieus houtachtig akkoord voor het meest verfijnde parfum.

Givenchy herdefinieert de gentleman met zijn nieuwe Eau de Parfum Gentleman Society, een gedurfd statement voor mannen die hun eigen regels opnieuw uitvinden en altijd zelfverzekerd zijn.
Gentleman Society drukt de unieke knowhow van Givenchy uit en is samengesteld uit uitzonderlijke grondstoffen.
Het iconische Gentleman design is opnieuw geïnterpreteerd en de flacon is op couture geïnspireerd voor een verfijnde look. De diepzwarte lakafwerking is aangevuld met een nieuwe draai aan het kenmerkende zilvermetalen 4G-logo van Givenchy. De flacon is gemaakt van 15% gerecycled glas.
Gentleman Society. Meer dan een plaats, is het een gemoedstoestand. Kom en sluit je bij ons aan.

In de top mengen de frisse en aromatische noten van Salie zich met Wilde Narcis-absolu, geoogst in het hart van Frankrijk. Een unieke florale expressie die contrasteert met de donkere en intense facetten van een kwartet van Vetiver uit Haïti, Uruguay en Madagaskar. De essences van cederhout en sandelhout smelten samen met een verslavende en sensuele vanille die een gedenkwaardig spoor achterlaat. Een diep en veelzijdig Eau de Parfum voor mannen.

Top : Salie essence Frankrijk, kardemom essence Guatemala
Hart : Narcissus Absolu Frankrijk, Vetiver Essence Haïti, Vetiver CO2 Extract Haïti, Vetiver Essence Uruguay, Organic Vetiver Essence Madagascar
Basis : Biologische Himalaya Ceder Essence, Biologische Australische Sandelhout Essence, Tasuki Vanille Absolu Madagaskar

Join the Gentleman Society. More than a place, it's a state of mind
Meer informatie