Gentleman

givenchy

Bent u dol op klassiekers? Dan is Givenchy Gentleman een uitstekende keuze! Deze krachtige mannelijke geur werd in 1974 gecreëerd en is nog steeds een favoriet. Dit parfum voor de echte man is door de complexe samenstelling van patchouli en een mooie kruidige, peperige afronding een aanrader. De verfijnde geur Givenchy Gentleman mag niet in uw geuren collectie ontbreken als u van echte klassiekers houdt!

In 2018 werd Gentleman Givenchy Eau de Parfum uitgebracht, een nieuwe intensiteit van oneindige charme voor mannen die op hun eigen ritme dansen, levendig en charismatisch.

givenchy_gentleman_society_banner_parfumcenter_1
Meer informatie

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy Gentleman set

Ook voor een origineel en luxe cadeau is de Givenchy Gentleman set een aanrader! Hierin zit naast het overheerlijke klassieke parfum ook de bijbehorende douchegel. Ideaal voor een verjaardags- of vaderdagcadeau! De dominante houtachtige geur Givenchy Gentleman bevat honing, kaneel, roos en citroen als hoofdnoten. Het aroma is gemaakt voor de actieve man die houdt van spanning in het leven. De Givenchy Gentleman set kunt u voordelig in de webshop van ParfumCenter bestellen!

Givenchy Gentlemen Only

Gaat u liever voor een iets moderne geur, dan is Givenchy Gentlemen Only ideaal voor u! Deze geur is bedoeld voor de man van nu. Het parfum is uitermate geschikt voor de gentleman die stevig in zijn schoenen staat en geniet van een dominante aroma. Givenchy Gentlemen Only kunt u bij ons eenvoudig online bestellen en u ontvangt de geur binnen enkele werkdagen in huis! Bent u benieuwd naar ons gehele Givenchy heren assortiment? Neem dan gerust een kijkje. Al onze parfums zijn 100% authentiek en origineel.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.