Pi

Bent u een avonturier en verlegt u regelmatig uw grenzen? Dan is Givenchy Pi dé geur voor mannen zoals u! Dit parfum doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Dit komt met name door de warme oriëntaalse aroma gemengd met een sensuele houtachtige geur. De slogan van deze geur zegt het al:‘Beyond the Limits’. Zo verlegt u uw grenzen met dit heerlijk parfum. Kunt u zich helemaal vinden in de geur van Givenchy Pi, bestel dan snel in onze webshop!

Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy Pi Neo

Verken uw verleidelijke kant met Givenchy Pi Neo. Dit parfum is gemaakt voor de moderne stoere man! De hout- en amberachtige basisgeuren maken het een actief, helder en krachtig parfum. Deze sensationele Givenchy Pi Neo is een musthave voor de échte man van deze tijd. Kunt u zich vinden in deze stoere, maar toch speelse geur Givenchy Pi Neo? Bestel deze dan snel en voordelig bij ParfumCenter!

Givenchy Pi eau de toilette

Voor het aanschaffen van de sensuele Givenchy Pi eau de toilette, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren originele parfums voor een zeer scherpe prijs. Deze geur is uitermate geschikt voor de moderne man die een luchtje zoekt voor dagelijks gebruik. Voelt u zich af en toe een echte avonturier? Schroom dan niet en bestel de experimentele geur Givenchy Pi eau de toilette in onze webshop.

Givenchy Pi 100 ml

Bij ParfumCenter kunt u zowel Givenchy Pi 30ml als 100 ml veilig online bestellen. In ons gehele assortiment Givenchy heren vindt u ook de bijbehorende Givenchy Pi deodorant spray of roller. Dit maakt uw collectie compleet! Al onze Givenchy geuren zijn gegarandeerd authentiek en worden verzonden in originele verpakking. Givenchy Pi 100 ml is een grootverpakking met een voordelige prijs.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.