Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Silver Shadow

Davidoff Silver Shadow is een oriëntaalse houtachtige geur. Charismatisch, zelfverzekerd, overtuigend, de Silver Shadow man leidt een intens leven, hij laat een mysterieus spoor van een onvergetelijke geur in zijn kielzog.

Silver Shadow Private ontrafelt het mysterie een beetje, het openbaart de kleuren van zijn wereld als het donker wordt. De geur gaat over verfijning en onderscheiding, maar vooral verleiding. Silver Shadow Private is een oriëntaalse geur.

Meer informatie
Silver Shadow

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Silver Shadow van Davidoff ruikt heerlijk op elk moment van de dag. De geur is naast eau de toilette ook als afterhave en bodywash verkrijgbaar. Het eau de toilette en de huidverzorgingsproducten van Silver Shadow zijn online voordelig geprijsd en gegarandeerd origineel. De geur zit klassieke flacon welke het mannelijke karakter van het parfum benadrukt. Koop dit parfum in een paar klikken eenvoudig en veilig online en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje. Ontdek ook een van de andere geuren van Davidoff waaronder het sportieve Champion en het frisse Cool Water.