Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff

Geïnspireerd door de oneindige kostbaarheid van de natuur, presenteert Davidoff de elegante en prachtige compositie Run Wild for Him en Run Wild for Her

Wie op zoek is naar een eigentijds parfum of eau de toilette vindt in Davidoff een interessante parfumeur. De eau de toilettes en parfums van Davidoff zijn wereldwijd populair omdat ze goede kwaliteit leveren en een geheel eigen stijl hebben.

Meer informatie
Davidoff

44 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

De geuren zijn veelal fris en natuurlijk, met aroma’s van mint en mandarijn en veel houtachtige nuances. Een van de populairste parfums van Davidoff is Cool Water, een geur van parfumeur Pierre Bourdon. Natuurlijk treft u dit aroma in verschillende vormen aan in ons assortiment.

Davidoff Cool Water woman

De vrouwelijke variant van het populaire Cool Water-aroma, Davidoff Cool Water woman, is bijna tien jaar later ontwikkeld dan haar mannelijke tegenhanger. Dit Davidoff woman parfum doet denken aan helder water en roept een gevoel op van verkwikking, rust en sensualiteit. De presentatie in een doorzichtige blauwe flacon versterkt de relatie met water. Davidoff Cool Water woman eau de toilette is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van 30 tot 100 ml.

Davidoff Cool Water men

Fris, krachtig, sensueel, dat zijn kernwoorden bij Davidoff Cool Water men, de mannelijke variant van het Cool Water parfum. Dit aroma werd in 1988 ontwikkeld door parfumeur Pierre Bourdon. Het is een heerlijke frisse geur voor elk moment op de dag. Naast verschillende formaten eau de toilette vindt u bij ons ook diverse huidverzorgingsproducten. Denk aan luxe showergels, verzorgende deodorants en fijne aftershaves voor een complete huidverzorging. Cool Water men wordt geleverd in flacons met strakke lijnen die een aquatische uitstraling hebben.

Davidoff parfum

Ons assortiment Davidoff parfum wordt continu bijgewerkt en aangevuld. U vindt bij ons niet alleen de Davidoff Cool Water aroma’s,  maar ook de nieuwste geuren uit de Davidoff Champion lijn en de Davidoff Hot Water collectie. Overweegt u om een Davidoff parfum aan te schaffen? Alle parfums worden snel en verzekerd verzonden. Bovendien ontvangt u bij online bestellingen altijd gratis proefje(s). Zo ontdekt u elke keer een nieuwe geur!