London for men

Een echte gentleman voelt zich als een vis in het water in de moderne metropool. Burberry London for Men is een stedelijk parfum dat past bij dit gevoel. De klassieke ruit op de flacon is het iconische symbool waarmee Burberry furore maakte in de modewereld. Burberry London for Men is een kruidig parfum met uitgesproken houtnoten en een lichtfrisse finishing touch. Dit is dé geur voor mannen die stijlvol gekleed gaan, chic maar zonder overbodige opsmuk. Bij ParfumCenter bestelt u deze creatie voordelig in de originele flacon.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Burberry London Men eau de toilette

Streeft u als zelfbewuste man naar verfijning tot in de kleinste details? Dan is Burberry London for Men een eau de toilette die u op het lijf geschreven is. Dit is een karakteristiek Burberry parfum voor heren. De flacon valt op door een stedelijk design met strakke lijnen. In onze webshop vindt u ook andere stijlvolle geuren van hetzelfde merk zoals:

Bij ParfumCenter bestelt u al deze creaties voor een scherpe prijs online, net als uw Burberry London Men eau de toilette.

Burberry London men kopen

ParfumCenter is hét adres om Burberry London for Men te kopen. Wij hebben een uitgebreide collectie parfum voor heren van dit exclusieve merk. Zoekt u een leuk cadeau voor een goede vriendin? Ook dan zit u goed in onze webshop! Wij hebben namelijk een ruime collectie Burberry parfum voor dames. Dit kunt u eenvoudig meebestellen wanneer u Burberry London for Men gaat kopen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw complete bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.