Touch For Men

Het leven is heerlijk en ongecompliceerd wanneer u in de flow van het moment leeft. Burberry Touch sluit perfect aan bij het ritme van de dag. Dit warme houtachtige parfum is een geur voor uitgesproken mannen die niet bang zijn voor stiltes, maar deze koesteren. De dop van de flacon heeft - veelzeggend - de textuur van hout. Burberry Touch is bedoeld voor zelfverzekerde mannen met stijl die graag leven als een gentleman. Bij ParfumCenter kunt u deze chique geurcreatie voordelig online bestellen.

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Burberry Touch for Men

Basisnoten met tonkaboon, vetiver en witte musk geven Burberry Touch zowel een warm als sensueel karakter. Dit wordt versterkt door kruidig aroma’s in het hart, waaraan een subtiele noot van ceder is toegevoegd. Dan hebben we het nog niet gehad over de mysterieuze sporen van artemisia, viooltje en mandarijn waar dit parfum voor heren mee opent. Bij ParfumCenter kunt u Burberry Touch for Men voordelig bestellen in een flacon van 30, 50 of 110 ml. Ook voor andere scherp geprijsde parfums zoals Mr Burberry en Classic for Men kunt u in onze webshop terecht.

Burberry Touch heren

Wie denkt aan de traditionele trenchcoat, denkt aan de mode van Burberry. Touch for heren past perfect bij de stijlvolle kleding van dit exclusieve merk. Houdt u van het klassieke ruitpatroon als symbool voor stijl en klasse? Deze vindt u niet alleen terug in Burberry Touch voor heren, maar ook in andere creaties Burberry parfum voor heren, waaronder:

Burberry Touch parfum

Bij ParfumCenter profiteert u van een snelle levering wanneer u uw Burberry Touch parfum online bestelt. Naast de collectie voor heren vindt u bij ons ook Touch voor dames. Deze florale geurcreatie is ultra vrouwelijk en bijvoorbeeld heel geschikt om cadeau te doen aan uw partner. Zo vult u elkaar perfect aan. Bovendien bestelt u uw Burberry Touch parfum heel voordelig online in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.